Connect with us

EVENTS

Cei mai iubiți artiști români ai momentului pe scena Forza ZU

Echipa Morning ZU a anunțat lista artiștilor care vor face din Forza ZU pe 9 septembrie la Brașov, un eveniment la superlativ.

Published

on

Reclame

24 dintre cei mai iubiți artiști din România au confirmat prezența pe scena din Piața Sfatului: Carla’s Dreams, Delia, Andra, Spike, The Motans, Grasu XXL, Puya, Mira, Andia, Cabron, Nicole Cherry, FELI, Holograf , Alina Eremia, Mario Fresh, Jo, Juno, Connect-R, Raluka, Lidia Buble, Cătălin Crișan, Misha Miller, Theo Rose, ASIA. 

A zece ediție de Forza ZU se anunță un eveniment incendiar, mii de oameni fiind așteptați să cânte vers cu vers HIT-urile momentului, dar și pe cele intrate deja în istoria muzicii. 

Startul fenomenului Forza ZU s-a dat în anul 2011 în orașul Brașov, an de an sute de mii de participanți din toate orașele țării făcând din acest show cea mai spectaculoasă „voce” de karaoke din România. Reîntoarcerea în orașul de sub Tâmpa nu este deloc întâmplătoare, implicarea municipalității în proiecte de promovare a sustenabilității în cadrul Forumului Orașelor Verzi și promovarea puterii lui „Împreună” fiind doar câteva din elementele comune între oraș și evenimentul Forza ZU. 

Doar „Împreună suntem Forza ZU” așa ca pregătește-ți vocea pentru cel mai impresionant eveniment al începutului de toamnă! Uniți de  HIT-uri într-o singură voce, aceasta este Forza ZU! 

Pentru cele mai hot noutăti legate de evenimentul Forza ZU de la Brașov, rămâneți pe frecvența Radio ZU ( https://radiozu.ro/live), dar și pe platformele Social Media ale radioului. 

Facebook Radio ZU https://www.facebook.com/radiozu

Instagram Radio ZU https://www.instagram.com/radiozuoficial/

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending