Connect with us
Reclame

Miercuri, 10 septembrie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, pentru confruntarea pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde din platoul lui Dan Negru vin actorii: Rodica Popescu Bitănescu, Sebastian Papaiani și Ion Dichiseanu.  

Multe întâmplări inedite vor fi povestite cu umor fin de Sebastian Papaiani, Rodica Popescu Bitănescu și Ion Dichiseanu și multe mărturisiri neașteptate vor fi făcute de aceștia miercuri seara, la „Te pui cu blondele?”.

Ce salariu avea un actor de calibrul celor trei, cum era Sebastian Papaiani să o înece pe Rodica Popescu Bitănescu la filmările pentru pelicula “Sosesc păsările călătoare”, ce comportament avea pe platoul de filmare Sergiu Nicolaescu, cum a ratat Ion Dichiseanu un rol de un million de dolari, în filmul “Gitana”, în care ar fi trebuit să-i fie partener celebrei Sara Montiel, toate acestea și multe altele vor fi spuse în emisiunea lui Dan Negru din 10 februarie.

Întrebarea-vedetă a serii le va fi adresată celor trei invitați și blondelor deopotrivă de Nelu Ploieșteanu.
Ce surprize le-a pregătit Dan Negru celor trei mari actori, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 10 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru.

DAN NEGRU TE PUI CU BLONDELE, ANTENA 1

DAN NEGRU
TE PUI CU BLONDELE, ANTENA 1

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending