Connect with us

Radio

Cei mai mulți ascultători de radio din orașele României se trezesc cu Morning ZU

Peste 1 milion de ascultători de radio se trezesc în fiecare dimineață cu Morning ZU.

Published

on

Reclame

Conform rezultatelor celui mai recent Studiu de Audienţă Radio, Morning ZU, matinalul de radio realizat de Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan și Vlad Drăgulin, este cea mai ascultată emisiune de radio de dimineață, la orașe.

În urban, Morning ZU este lider cu 715.300 ascultători unici. Morning ZU a atras cu +6% mai mulți ascultători unici față de primăvara 2022. La nivelul publicului comercial din urban, Morning ZU este lider cu o cotă de piață de 16.6%. La nivel național, în acest val, Morning ZU a atras un număr de 1.096.900 ascultatori unici având o creștere de +3% față de valul similar din 2022.

Morning ZU este, în continuare, cel mai ascultat matinal din București! Aici, matinalul atrage cel mai mare număr de ascultători unici, 116.500 și o cotă de piață de 12.2%. La nivelul publicului comercial, Morning ZU este lider de audiență cu 684.000 de ascultători unici și o cotă de piață de 15.3%.”, conform celui mai recent Studiu de Audienţă Radio.

„Voi sunteți Forza ZU, peste un milion de ascultători se trezesc în fiecare dimineață cu Radio ZU. Tocmai de aceea și în această vară ne urcăm în Autorulotă și ajungem la voi în oraș ca să vă mulțumim pentru că simțiți și trăiți ZU.”, le-a transmis în această dimineață Mihai Morar ascultătorilor, în semn de mulțumire pentru prezență și consecvență.

Pentru a le mulțumi tuturor celor care-l ascultă zi de zi, Radio ZU se va plimba și vara aceasta de-a lungul și de-a latul României pentru că ZUper echipa pregătește Radioaventura 3 și abia așteaptă să își întâlnească ascultătorii. Stai cu urechile pe ZU! Curând vor fi anunțate toate informațiile oficiale. Nu pierde ocazia să te alături în ZUper aventura care a devenit deja o tradiție vară de vară.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending