Connect with us

Emisiuni

Cei mai populari români de pe Youtube vin să discute despre vlogging sâmbătă, la iLikeIT

Published

on

Trei dintre cei mai populari români de pe Youtube vin sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, la iLikeIT. Mikey Hash aduce Doza de Hash direct în studio.

Alături de el, Laura Mușoroaea (beauty vlogger) și Geanina (vocea canalului Jamila Cuisine) vor discuta cu George despre conținutul video pe care îl produc, despre începuturile carierei de vlogger și despre performanța măsurată în numărul de abonați și vizualizări.

Nu vor lipsi sfaturile practice pentru tinerii dornici de o carieră în vlogging. Tot sâmbătă vor fi abordate două tendințe aflate în continuă ascensiune: plățile cu ajutorul telefoanelor inteligente și cele contactless. În viitor, cardurile bancare ar putea dispărea complet, sistemele inteligente de plăți fiind deja integrate de marii producători de smartphone-uri. Telespectatorii vor afla cât de sigure sunt aceste modalități de plată și care sunt avantajele sau dezavantajele existente.

Viralul săptămânii este despre intimitate, în viziunea… cimpanzeilor. Știrile săptămânii aduc informații și imagini în premieră cu terminalul LG G4 în versiunea cu carcasă de piele.

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending