Connect with us

UTILE

Cei mai tari dezvoltatori de jocuri de care probabil n-ai auzit

Published

on

Reclame

Publicul care joacă la cazinourile din România azi provine, în mare parte, din rândul jucătorilor din sălile de jocuri din lumea reală. De aceea, probabilitatea ca ei să caute imediat un EGT slot cum intră într-un cazinou online este foarte mare.

Din păcate, acest lucru înseamnă și că o serie de dezvoltatori cu jocuri excelente nu se pot bucura de popularitatea pe care o merită de la publicul românesc. Dezvoltatori care oferă jocuri excelente cu grafică de zile mari și câștiguri pe măsură. Iată cele mai tari de care probabil nu ai auzit.

Yggdrasil Gaming

Fondat de antreprenorul suedez Fredrik Elmqvist în 2013, Yggdrasil Gaming are ca scop reformarea pieței de jocuri de cazinou online. Într-o industrie în care majoritatea jocurilor sunt aproape la fel, Yggdrasil vine cu formate ieșite din comun și jocuri realizate cu o deosebită atenție la detalii.

Din 2015 încoace, Yggdrasil a câștigat premii peste premii în industrie, pentru soluțiile sale inovatoare.

Thunderkick

Alt dezvoltator suedez, Thunderkick a fost fondat în 2012 și de atunci lucrează să ofere jucătorilor cele mai distractive jocuri cu putință. În puțin peste un deceniu, jocurile companiei au ajuns la unele dintre cele mai mari branduri de jocuri de noroc online, unele dintre ele și pe piața din România. 

Jocurile Thunderkick vin cu idei noi, grafică atractivă și distracție cât cuprinde!

EvoPlay

EvoPlay, câștigătorul titlului „Slot Game Provider of the Year” la festivalul SiGMA Americas Awards 2023, vine cu un portofoliu extins de jocuri care acoperă totul de la păcănele la jocuri instant. Ce îl face special este că nu se limitează doar la formatele tradiționale, ci experimentează cu unele inovatoare precum pachinko, zaruri, pescuit, chiar și un „dungeon crawler” cu un protagonist inspirat din The Witcher, cu monștri de vânat. 

Quickspin

Quickspin este dezvoltatorul de jocuri căruia îi place să livreze jocuri de calitate și inovatoare de la începuturi, din 2011. Biblioteca sa de jocuri este plină de sloturi colorate, distractive și deseori cu formate inovatoare 

Advertisement

Nolimit City

La final, să nu uităm de Nolimit City, un dezvoltator de jocuri de cazinou cu o experiență de un deceniu dar o colecție de jocuri destul de mică. Fondată în 2014 de Jonas Tegman, fost dezvoltator de software la NetEnt și fondatorul ComeOn!, și Örpen Kisacikoglu, jucător de poker profesionist din Turcia, compania are o serie de jocuri nu doar de calitate, dar și cu funcții speciale unice. Jocurile Nolimit City și-au făcut debutul în România acum câțiva ani, acum fiind disponibile în mai multe cazinouri online locale.

„Varietatea este sufletul plăcerii”, spunea dramaturgul englez Aphra Behn. Ea nu s-a gândit, probabil, la jocurile de păcănele, dar maxima ei este valabilă și în acest caz. Jocurile dezvoltatorului de mai sus sunt variate, distractive, demne de încercat de orice jucător de cazinou. Dar numai în mod responsabil!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending