Connect with us

Premieră TV

Cel de-al doilea sezon al serialului Lia – soţia soţului meu va avea premiera, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Serialul Lia – soţia soţului meu, povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, a fost reînnoit şi revine cu un nou sezon, începând din 24 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Proiectul care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţă duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite. „Aştept cu nerăbdare să urmăriți noul sezon al serialului Lia – soția soțului meu, din 24 august, în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1. Este un sezon în care personajul pe care îl interpretez, Lia, se va lupta pentru viața ei, pentru iubirea ei, pentru principiile și dorințele sale. Sunt sigură ca serialul vă va ţine cu sufletul la gura și vă asigur că va fi din ce în ce mai palpitant!”, a declarat Ana Bodea, interpreta Liei Călin. La rândul ei, Ioana Blaj dezvăluie: „Alice o să fie neiertătoare, o leoaică gata să sară la luptă şi să protejeze tot ce crede că îi aparţine.

Sezonul doi, după cum aţi reuşit să vedeţi în promo, o sa ne ţină cu respiraţia tăiată în fiecare joi!”, în vreme ce Ştefan Floroaica, cel care îi dă viaţă lui Petru, completează: „Gata, acum că ştim că joi seara avem întâlnire pe Antena 1, vreau să vă spun că abia aştept să aflaţi continuarea poveştii lui Petru şi a Liei, presărată din plin cu acţiunile lui Alice, pentru că în acest sezon vor trece prin şi mai multe încercări şi provocări. Vor reuşi să meargă împreună pe acest drum şi să depăşească toate obstacolele? Rămâne de văzut!”

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trio-ul amoros Gabi (Doiniţa Oancea)-Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce mai uneltesc Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru – toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în cel de-al doilea sezon al serialului Lia – Soţia soţului meu, difuzat în fiecare joi, începând din 24 august, de la 20.30, la Antena 1. Tot din această toamnă, telespectatorii vor putea urmări şi comedia romantică românească Lasă-mă, îmi place! Camera 609, adaptare după producţia turcească Room 309.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending