Connect with us

ALL MEDIA

Cel de-al şaptelea sezon din ,,South Park” debutează la Pro Cinema

Published

on

Din 4 octombrie, de luni pînă joi, de la miezul nopţii, telespectatorii Pro Cinema sînt invitaţi în universul cinic, agresiv, amuzant şi inconfundabil al ,,celui mai amuzant show de televiziune”, după cum notează revista ,,Rolling Stone” – ,,South Park” – ajuns la cel de-al şaptelea sezon la Pro Cinema.

Serialul care a primit premiul de excelenţă în televiziune, Peabody, pentru ,,comentariile acide asupra vieţii sociale şi atacurile dure împotriva unora dintre ipocriziile flagrante ale modului de viaţă american” a fost nominalizat de 9 ori şi de 4 ori cîştigător al premiului Emmy.

Cu fiecare episod ,,South Park” satirizează o gamă extrem de largă de teme, de la religie, politică, violenţă şi până la sexualitate şi boli mentale, iar pentru creatorii acestuia niciun subiect nu este tabu. În plus, în fiecare episod din ,,South Park”este prezent, parodiat, sau se face referire la un personaj celebru.

În cel de-al şaptelea sezon al serialului, sînt luaţi în „vizor” Christopher Reeve, care tocmai poposeşte în oraş pentru a promova cercetările cu celule stem, sau Jennifer Lopez supărată pe propria sa păpuşă.

Metrosexualitatea, războiul din Irak şi chiar civilizaţiile extraterestre ajung sub tirul încrucişat şi neiertător al personajelor celebre din „South Park”.

Orice este posibil şi orice este permis serialului care a intrat în Cartea Recordurilor că producţia „cu cele mai multe injuraturi”, dar şi că una dintre cele mai nonconformiste şi provocatoare producţii de televiziune.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending