Connect with us

Emisiuni

Cel de-al șaselea sezon “Te cunosc de undeva” revine cu vedetele care au consacrat show-ul!

Avatar

Published

on

Din toamnă cel de-al șaselea sezon “Te cunosc de undeva” revine cu o ediție specială, diferită de cele de până acum, la care vor participa și foști concurenți, care au avut priza la public. 

“Inițial, s-a dorit ca, în toamna, la “Te cunosc de undeva”, să participe artiști noi, care nu prea au avut legatură cu show-ul! Apoi, totul s-a schimbat și s-a mers pe ideea, cel puțin în cazul concurentelor, ca ele să fie cele mai bune patru din toate edițiile de până acum și, fireste, cu priza la public! Astfel, s-a refăcut trupa cu Lora, Anda Adam, Maria Buza și Rona Hartner”, au declarat persoane implicate în proiect.

Show-ul “Te cunosc de undeva” aduce în faţa telespectatorilor vedete în ipostaze cum nu au mai fost văzute până acum, care pe parcursul a zece săptămâni aceștia vor trece prin transformări incredibile, dând viaţă unor pesonalităţi din lumea muzicii.

Lora, Pepemaria buza - thaliaAnda Adam te cunosc de undeva antena 1 - 2rona harner te cunosc de undeva antena 1 (2)transformari-Te-cunosc-de-undeva-antena-1-2

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending