Connect with us

ENTERTAINMENT

Cel mai așteptat eveniment monden al verii, RDM Summer Gala 2023 va avea loc la Blueberry Pool by Ambasad’Or Events

Published

on

Reclame

Locația de lux Ambasad’Or Events din Otopeni va găzdui, pe 27 iunie 2023, ediția a IV-a a celui mai așteptat eveniment monden al verii. Radar de Media Summer Gala, așa cum ne-am obișnuit, va avea loc la Blueberry Pool by Ambasad’Or, integrând gala de premii, show-uri de modă și concerte.

În premieră, organizatorii acestei ediții au decis să acorde premii de vară la 12 categorii prin votul publicului, votul urmând să fie deschis din 30 martie pe pagina radardemedia.ro. „Hitul-ul verii 2023”, „Cea mai așteptată emisiune TV a verii”, „Cel mai urmărit influencer” și „Cel mai ascultat radio al verii din anul 2023” sunt categorii la care consumatorii de media își vor desemna câștigătorii la începutul sezonului estival.

După ce au prezentat pentru prima dată împreună la Gala Premiilor Radar de Media din octombrie 2022, Simona Țăranu și Claudiu Dumitrache revin și la Summer Gala 2023, alături de alți invitați care vor avea misiunea de a înmâna premii.

Claudiu Dumitrache, Simona Țăranu și Cătălin Botezatu – Gala Premiilor Radar de Media 2022

În cadrul celui mai așteptat eveniment al verii din media românească, la premiile căruia râvnesc personalitățile publice, artiștii, televiziunile, publicațiile, brand-urile de top și oamenii de afaceri, se vor acorda și alte premii speciale și de excelență, în urma nominalizărilor Comisiei de Atestare a Calității, Performanței și Excelenței (aceasta fiind formată din Claudiu Dumitrache – președinte, Simona Țăranu – televiziune și sport, Leyla Salman – muzică, Raluca Mihaela Găină televiziune, presă & radio și Florența Marin – business), Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România și Uniunii Jurnaliștilor Independenți din România.

Având în vedere că în ultimii ani, în spațiul românesc, au apărut surse îndoilenice din punct de vedere informațional, jurnaliști abracadabranți și formatori de opinie cu vădite distorsiuni profesionale, criteriile pentru care se vor acorda premiile speciale și de excelență în zona jurnalistică sunt menite să aducă un omagiu și să recunoască valoarea jurnaliștilor, televiziunilor și publicațiilor în ceea ce privește exercitarea profesiei cu responsabilitate, profesionalism și seriozitate în spațiul mass-media din România ultimilor ani, conform codului deontologic al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.

Evenimentul va integra și un concurs de modă, în urma căruia juriul, format din cei mai cunoscuți creatori de modă și specialiști români din domeniul modei, va desemna „Designer-ul verii 2023”.

În a treia parte a Radar De Media Summer Gala 2023, un recital extraordinar va fi susținut de Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision de anul acesta. Amintim că Theodor Andrei este câștigătorul Premiului Myosotis în cadrul Galei Premiilor Radar de Media din toamna anului 2022. Alți artiști, care vor susține recitaluri la Summer Gala, vor fi anuntați până în luna mai.

Theodor Andrei – Gala Premiilor Radar de Media 2022

Evenimentul este organizat de Myosotis Media Group by Claudiu Dumitrache, în parteneriat cu GMR Media (by Raluca Mihaela Găină), sub egida Radar de Media (by Dorin Huntai), cu participarea Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending