Connect with us

Tehnologie

Cel mai bun sistem de alarma pentru acasa este cel wireless

Published

on

Pentru protectia casei si pentru confortul nostru este bine sa luam cateva masuri de protectie. Sistemele de alarma sunt echipamente cu tehnologii foarte avansate care sunt capabile sa ne protejeze locuinta chiar si cand suntem plecati de acasa. Pana la urma asta este si motivul pentru care majoritatea aleg un sistem de alarma. 

 

Un sistem de alarma a ajuns foarte accesibil si chiar si un om de rand isi poate instala in locuinta sa un astfel de echipament. Pana nu de mult eram obisnuiti sa le vedem prin diferite firme, magazine sau alte locuri publice, insa in nici un caz in casele unor persoane absolut normale.

 

Astel de sisteme de alarma puteti cumpara de aici. Magazinul are o experienta foarte mare, iar angajatii sunt specializati in astfel de echipamente. Deasemenea va permite sa comandati online si sa ridicati produsele personal din showroom sau prin curier. Puteti testa produsul cumparat in showroom, aveti dreptul la retur si garantie pentru fiecare produs. Inainte de comanda puteti sa va consultati cu un specialist pentru a avea toate produsele compatibile.

 

Sistemele de alarma pot functiona wireless sau prin cabluri, insa pentr o locuinta este recomandat sistemul wireless. Acesta este mai usor de montat, nu are cabluri care va pot afecta locuinta estetic, este mai usor de folosit si are aceeasi eficienta precum un sistem cablat. Singurul dezavantaj este ca toate componentele merg cu baterii, iar acestea trebuie schimbate la un interval de cativa ani. Fiecare senzor are LED-uri care va indica momentul in care trebuie sa cumparati baterii noi.

Sistemele wireless sunt solutii foarte bune pentru case si locuinte mici. Va permit sa conectati mai multi senzori fara sa fie necesara o interventia din partea unui instalator si fire trase prin casa. Totul functioneaza prin frecvente radio si va protejeaza locuinta foarte bine.

 

Sunt greu de interceptat si bruiat, se pot conecta la sistemul de supraveghere video daca aveti unul si puteti avea acces la sistem direct de pe telefon cu ajutorul unei aplicatii si o conexiune la internet. Pot functiona 24 de ore in continuu,  anumiti senzori au imunitate la animale si sunt foarte fiabile.

Nu uitati ca la SKUT.ro gasiti toate echipamentele necesare pentru a va putea proteja locuinta de intrusi. Magazinul va ofera o gama larga de produse, preturi atractive, garantie, drept de retur, asistenta tehnica si posibilitatea de testare a produselor.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending