Connect with us

Reality Show

Cel mai dificil lucru pentru concurenții din ”Ultimul Trib”: ”Ne era și jenă”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cameleonii, Crocodilii și Lemurii se pregătesc pentru un nou joc de Teritoriu, iar dacă sportivii încearcă să își apere vila câștigată, celelalte două echipe speră să câștige proba de joi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Dacă sportivii speră să ca la proba de Teritoriu să poată să își păstreze vila care le oferă hrană constantă de calitate și un somn bun, pentru celelalte două echipe situația nu este foarte roz. Pentru Cameleonii care au petrecut o săptămână pe insula pustie, hrana nu s-a dovedit a fi o problemă, însă igiena le-a dat bătăi de cap. ”Vreau să fac un duș, au trecut atât de multe zile”, a spus Silviu Mircescu. Și colega lui, Ema Șerban, a recunoscut că acesta ar fi singurul inconvenient al traiului pe o insula exotică, dar pustie. ”La un moment dat ne-am întâlnit cu Crocodilii, iar ei miroseau atât de bine, ne era și jenă. Noi am făcut duș doar în mare, nu știam cât de bine ne-am spălat, ne-am limpezit, nu m-am uitat într-o oglindă de o săptămână, nici măcar nu știu cum arăt”, a spus aceasta.

De partea cealaltă, în satul tradițional, Lemurii s-au declarat mulțumiți de modul în care au fost primiți de localnici, mai puțin unul dintre membrii echipei, care a avut probleme cu mâncarea locală. ”Ce să mănânc, orez cu cartofi? Sper să câștigăm mâine, eu aici nu mă mai întorc, vorbesc serios! Sunt leșinată de foame, zac… am mâncat cinci feliuțe de cartofi prăjiți. N-am ce să fac, sunt fițoasă la mâncare și nu pot mânca orice”, a spus Daniela Crudu.

Cum se vor descurca echipele și ce teritorii își vor adjudeca, telespectatorii pot afla joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending