Cel mai hot cuplu indragostit al momentului: marketingul si dragostea

0
872

Orice sarbatoare este un moment de bucurie, de rasfat culinar si cadouri pentru cei dragi. Comerciantii mai mici sau mai mari se intrec in oferte , goana dupa darul pentru persoana iubita ne face sa pierdem ore pentru a gasi acel “ceva” perfect…si toate aceste pentru un singur scop: sa demonstram din nou (sau poate este singura ocazie cand unii o fac) ca iubim. Traiasca Valentines`s day! Traiasca americanii pentru ca avem de unde “fura” traditii si vai de portofelele noastre!

Inimioare, ursuleti de plus, bijuterii, cine romantice, escapade in orase ale iubirii invadeaza rafturile magazinelor, tarabele din oras si site-urile cu oferte care mai de care mai atractive. Inevitabil, iti reamintesti ca iubita/iubitul se asteapta sa il/o surprinzi cu ceva inedit, in cazul in care nu esti intr-o relatie te macina gandul ca urmeaza o noua zi de singurate sau te gandesti ca 14 februarie este ziua in care iti poti gasi jumatatea si iesi la agatat.

Te pregatesti sufleteste pentru sutele de declaratii ale vedetelor autohtone care vor invada emisiunile si presa scrisa/ online si incepi o noua zi…plina de iubire.

Stau acum si ma intreb: de ce nu poate fi Valentine`s day in fiecare zi? De ce nu sarbatorim iubirea zilnic? Trebuie sa existe o zi speciala in calendar pentru a-i aduce prietenei o floare sau a-ti surprinde iubitul cu mancarea lui preferata gatita cu multa truda de manutele tale?

Comentarii