Connect with us

A-Z NEWS

Cel mai inalt barbat din lume ajunge la “Happy Hour” (galerie foto)

Published

on

Are 2,46 metri inaltime, palmele sale au 27,4 centimetri, iar talpile 36,6 centimetri. La cei 27 de ani ai sai, turcul Sultan Kosen a intrat in Cartea Recordurilor in 2010 ca cel mai inalt barbat din lume, iar vineri se va afla in platoul emisiunii “Happy Hour” de la Pro Tv.

Sultan Kosen se va intalni cu Catalin Maruta si va povesti cum e sa privesti lumea de la inaltime, cum a ajuns sa masoare 2,46 metri, dar si cum ii este afectata viata de acest lucru. Turcul proaspat intrat in Cartea Recordurilor i-a luat titlul chinezului Bao Xishun, care pana anul trecut era cel mai inalt barbat din lume. Pe langa asta, Sultan detine si cele mai mari maini si cele mai mari talpi din lume.

Vineri seara la “Happy Hour” invitatul lui Maruta  va vorbi despre cei trei frati si sora sa, toti de inaltime normala, despre cum el insusi a crescut normal pana la varsta de 10 ani, despre cum, din cauza unei tumori la glanda pituitara, i s-a declansat boala numita gigantism pituitar, dar si cum s-a reusit sa se stopeze cresterea sa.

Din cauza inaltimii, Sultan Kosen nu si-a putut continua studiile, dar a lucrat ocazional pe la diferite ferme ca sa isi ajute familia. Pana sa fie descoperit de Cartea Recordurilor nu a iesit niciodata din satul sau din Turcia, insa dupa ce a devenit celebru a inceput sa faca turnee peste tot prin lume – Anglia, Islanda, Spania, Norvegia, Olanda, etc.

Sultan Kosen vine in Romania pentru a fi prezent la un concurs de proiecte IT la care participa elevi si studenti din 32 de tari. Dispozitivele facute de ei, prezentate la standuri si jurizate de specialisti IT sunt roboti si dispozitive cu aplicatii interesante in domenii ca sanatatea sau transportul.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending