Connect with us

AUDIENȚE TV

Cel mai intens mod de a spune o poveste” a făcut-o pe Andra să apese butonul auriu, într-o ediție Românii au talent care a fost lider absolut de audiență!

La ora 21:45, peste 3.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe emisiune.

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Dacă nu ai nebunia de a risca, nu vei fi niciodată cel mai bun”, a spus aseară Dragoș Bucur ca un mesaj de încurajare pentru unul dintre concurenți. Însă, devine clar cu fiecare an că această nebunie frumoasă stă la baza pregătirii tuturor curajoșilor care vin în fața juraților și că asta îi face să strălucească mai puternic, să devină memorabili în fața tuturor celor de acasă, care trăiesc toate edițiile la cote maxime de emoție.  

Un fost balerin și acrobat, acum profesor, sigur pe faptul că talentul înseamnă antrenament a pășit aseară pe scenă pentru a arăta că este un ”actor fizic”. Marco Cristoferi, de 37 ani, a venit din Italia cu o poveste care arată că furia, supărările pot fi eliminate prin dans… un dans de neuitat! ”Încă încerc să-mi explic ce-ai făcut. Atât de scurt și de spectaculos”, a spus Bobo după ce l-a urmărit pe Marco, completat de Andi care a ținut să adauge: ”ai venit ca o binecuvântare”. Impresionată de mișcările lui, de mesajul transmis, Andra a apăsat butonul auriu și l-a trimis direct în semifinale: ”Este interesant cum un dansator te poate face să trăiești melodia. A fost cel mai intens mod de a spune o poveste”.

Cea de-a șaptea ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:07. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13.6 puncte de rating și 43.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.7 puncte de audiență și 8.6% share. De-a lungul difuzării, peste 2.5 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scană, iar în minutul de aur, la ora 21:45, peste 3.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe emisiune.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Iustina Lipovanu, Ansamblul de Vest, Sweet Darkness Duo, Victoria Ștefan, Alex Ștefănescu, Teodora Vasilchi, Cristiana Radu, Nicolas Ribs, Andrei Șerban, Silke Pan, Christall Sound Trio, Angela Gherman și Trupa Squad Up.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending