Connect with us

Premieră TV

Cel mai nou talent show, VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR intra în grila PRO TV! Cu cine se va duela în audienţe? Declaraţiile juraţilor, aici!

Andra, Marius Moga și INNA sunt gata să-și ocupe locurile pe scaunele lor și să-i aleagă pe cei mai buni concurenți alături de care vor începe lupta pentru marele trofeu. Misiunea celor trei antrenori va fi una extrem de importantă, deoarece vor fi cei care vor șlefui artiștii de mâine, muzicienii care vor compune coloana sonoră a României.

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”YELLOW”]P[/rdmof_dropcaps]Andra, Marius Moga și INNA sunt gata să-și ocupe locurile pe scaunele lor și să-i aleagă pe cei mai buni concurenți alături de care vor începe lupta pentru marele trofeu. Misiunea celor trei antrenori va fi una extrem de importantă, deoarece vor fi cei care vor șlefui artiștii de mâine, muzicienii care vor compune coloana sonoră a României.

Și gazdele emisiunii, Mihai Bobonete și magicianul Robert Tudor, sunt nerăbdători să le facă telespectatorilor cunoștință cu zeci de copii frumoși, cu voci formidabile.

 

Începând cu 26 februarie, în fiecare duminică, de la 20:30, vocile noii generații dau tonul unei super competiții în primul sezon Vocea României Junior!

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”RED”]G[/rdmof_dropcaps]Show-ul de la PRO TV se va bate în audienţe cu Roata Norocului de la Kanal D (ora 20) şi cel mai probabil noul sezon iUMOR de la Antena 1. Un al concurent ar fi şi Prima TV care difuzează reality show-ul Schimb de Mame! (săptămâna trecută a înregistrat cifre considerabile pe segmentul publicului comercial, detalii aici)

 

Andra este bucuroasă că are ocazia să lucreze cu copii minunați și a spus: ”E o aventură superbă să fiu antrenor la Vocea României Junior. Sunt foarte fericită că fac parte din acest proiect care are toate ingredientele pentru a te ține captiv în fața televizorului: este amuzant, surprinzător, emoționant. Sunt sigură că cei care vor urmări emisiunea vor simți fiori ca și cum ar fi ei înșiși în culise, ținându-i pumnii unui membru al familiei. Sper ca echipa Andra să fie susținută! Cei mici au nevoie de încurajări.”.

 

Marius Moga este nerăbdător să le prezinte tuturor românilor vocile care l-au impresionat în primul sezon Vocea României Junior și a spus: ”La Vocea României Junior m-am simțit foarte bine, pentru că am realizat că avem o țară plină de copii talentați! Juniori cu voci mari, dezinvolți, pasionați de muzică și pregătiți pentru a fi următorii artiști mari ai României.”.

 

Pentru INNA, Vocea României Junior reprezintă primul său proiect în televiziune și, extrem de fericită că este unul dintre antrenorii show-ului, a declarat: ”Sunt încântată să fiu antrenor la Vocea României Junior, este un show extraordinar, cu copii minunați și voci excepționale. Sper să vă placă echipa INNA, sunt copii talentați, artiști în devenire, pe care sper să îi susțineți și să îi urmăriți. Abia aștept să vă bucurați de primul sezon Vocea României Junior, la Pro TV, de muzică live, voci incredibile și copii senzaționali!”.

 

Copiii vor aduce în prim plan ingredientele celui mai tare show al vocilor junioare, în forma lor superlativă: emoție, competiție, tensiune, bucurie și vor demonstra că niciodată nu ești prea mic ca să devii mare, începând din 26 februarie, numai la Pro TV!

 

Foto Credit: PRO TV

 

https://www.radardemedia.ro/premiile-radar-de-media-2017-votare-preliminara/

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending