Connect with us

Reality Show

Cel mai puternic concurent a fost eliminat de la Survivor România. ”Mi-am luat tot ce era de luat pentru sufletul meu”

Ionuț Iftimoaie: ”faptele au vorbit de la sine, vorbele sunt goale”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

13 concurenți au început această săptămână cu o reală bucurie și cu gândul că au atins o bornă importantă a celui mai dificil reality show din lume: au trecut de Unificare și vor lua parte la luptele individuale. Primele zile în această formulă a tribului Taino au scos la iveală noi alianțe, strategii care nu au fost duse la capăt, dar și primele lupte pe traseu.

Aseară, discuțiile s-au aprins mai tare ca niciodată în noul trib și au fost duse la extrem ca urmare a voturilor făcute la Consiliul de Nominalizare. Dacă Alin a început să se îndoiască de loialitatea lui Robert, cel din urmă este tot mai sigur că totul este ”un joc psihologic de la Remus”. Carmen este convinsă că între ei se află un mare trădător, și anume Ionuț Iftimoaie: ”faptele au vorbit de la sine, vorbele sunt goale”, iar Alin și Remus simt că au reușit să-l demaște pe Dan Ursa, ca fiind ”cel mai fals”.

În ciuda tuturor discuțiilor interne, pe traseu, concurenții au dat totul în lupta pentru Comunicare care le-a dat șansa să-și asculte melodia favorită. Dan Ursa a ales ca Bianca Patrichi să fie căpitan de echipă, iar cei doi și-au ales oamenii care să le fie aproape în această probă. Cu 7-5, Bianca și ai ei coechipieri s-au impus și au avut parte de o seară care le-a încărcat bateriile. ”Un sentiment atât de plăcut, încărcare cu energie grozavă”, a spus Andrei Krișan, iar Carmen a admis că această șansă a făcut-o să realizeze cât de mult îi lipsește muzica.

După distracție, a urmat un nou Consiliu încărcat de vești, în care Daniel Pavel a oferit informația cea mai așteptată: cine va pleca acasă! Remus Boroiu și Carmen Grebenișan au așteptat cu emoție decizia celor de acasă, iar cel care a fost extrem de aproape de câștigarea Imunității s-a transformat în pierzătorul săptămânii.

E greu să-mi mai găsesc cuvintele. Colegii mei, chiar dacă am avut păreri despre ei, nu înseamnă că sunt oameni răi. Aceste condiții ne forțează la maxim în anumite direcții și simt că-i las baltă pe unii dintre cei rămași, dar vreau să le dau multă încredere și putere. Încă nu-mi vine să cred că se termină experiența. Îmi doream foarte mult să stau aici până la final, dar probabil că pentru mine experiența a fost. Mi-am luat tot ce era de luat pentru sufletul meu”, a spus Remus înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra în competiție și să-l invite pe drumul spre casă.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV7 ore ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV3 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show3 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV3 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show3 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni4 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale5 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending