Connect with us

Emisiuni

Cel mai “puternic” duel din Fermă Vedetelor s-a dat sâmbătă între Ionuţ Iftimoaie şi Dima Trofim. Cel din urmă a părăsit competiţia!

Published

on

 
Prev1 of 2

O demonstrație de forță, concentrare și o lecție de autodeterminare, așa se poate caracteriza în câteva cuvinte duelul dintre Ionuț Iftimoaie și Dima Trofim, doi concurenți puternici a căror contribuție în Ferma Vedetelor a dus la schimbări majore.   

Ferma Vedetelor a fost urmărită în intervalul de difuzare 22:10 – 00:18 de peste 1.1 milioane de români. În minutul de aur, de la 23:43, aproximativ 1.3 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență obținând 7.3 puncte de rating și 20.8 share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi, Antena 1 a obținut 6.1 puncte de rating și 17.6% share.

Inspecția lui nea Rață l-a găsit pe Dan în pat, citind, în timp ce ceilalți concurenți erau la masa din bucătărie. Augustin l-a însoțit și i-a explicat ce sarcini au reușit să realizeze până în acel moment. Nea Rață, om generos, i-a spus: Vă mai las până luni! Eu mi-am pus mare bază în tine, să știi!”, iar Augustin i-a promis că vor încerca. Pentru acest lucru nea Rață a hotărât sa le răsplătească munca, totuși, cu 10 arginți.

Iulia Vântur a venit cu daruri pentru fermierii mărinimoși și a adus filmarea de la grădiniță cu copiii cărora le-au făcut o bucurie prin crearea scăunelelor și a măsuțelor. Ea a mers împreună cu Cătălin Măruță pentru a le duce darurile din partea fermierilor: „Ori am îmbătrânit, ori am devenit mai sensibil, ori e stresul prea mare aici. Iar mi-a dat un pic așa o lacrimă pentru că am văzut niște copii, care se vedea pe fața lor că s-au bucurat!”, a spus Augustin.

Copilașii au făcut cunoștință cu Iulia și Cătălin și au mâncat cu poftă din cornulețele pregătite cu drag de fermieri. „Pentru mine, personal, în momentul de față sunt mult mai sensibilă. Faptul că nu am copilul lângă mine, faptul că sunt departe de casă, când văd copii, mă emoționez!”, a spus Vica printre lacrimi.

Tensiunile nu au lipsit și spiritele s-au încins între Augustin și Dan în momentul în care Augustin și-a exprimat nemulțumirile referitoare la Dima și Dan. Problema refuzului de face sarcinile date a afectat construirea băii, sarcina lor din această săptămână, astfel fiind penalizați de nea Rață, lucru care îi afectează pe toți. „Pe mine m-a deranjat atitudinea!”, a spus Augustin.

Pregătirile pentru marele duel s-au făcut la nivel psihologic. Ionuț a fost mult mai relaxat de această dată, deoarece a avut avantajul alegerii probelor: „Am ales un duel foarte greu. Sunt trei probe dificile, care vor scoate untul din noi!”.

Înainte de începerea duelului, Augustin a coborât în arenă pentru un anunț foarte important. El și-a cerut scuze celor pe care i-a supărat, apoi s-a pus în genunchi în fața Doiniței cu un buchet de flori culese din pădure și i-a spus: „Doinița Mihaela Oancea, ca și logodnică, accepți să fii soția mea? Nu mai vreau să fii logodnica mea, vreau să fii soția mea!”. El i-a făcut și un inel nou, iar răspunsul Doiniței a fost: DA! Însă, surpriză! Augustin le-a cerut de soții și pe Gina și Roxana, care au acceptat pe loc. „Ce harem frumos ai adunat tu aici!”, i-a spus Iulia.

Ferma Vedetelor catalin maruta PRO TV Ferma Vedetelor catalin maruta PRO TV 2 Intalnirea cu banditii (2) FERMA VEDETELOR

Foto Credit: PRO TV

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Show-ul Vulturii de noapte de la Kanal D a fost scos din grila!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Victor Slav, alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, au fost scoși din grila de programe Kanal D. Cei trei prezentau emisiunea Vulturii de noapte, însă aceasta nu va mai apărea pe post, conform deciziei luate de conducerea postului de televiziune anunta, unica.ro .  

Principatul motiv a eliminarii show-ului din grila au fost cifrele sub asteptarile statiei!

Victor Slav nu pare să fie foarte afectat de această schimbare neașteptată din cariera sa având în vedere că prezentatorul TV deja a părăsit Capitala. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a plecat într-o scurtă plimbare la Bacău, dar a ținut să-și înștiințeze fanii că totul este perfect în regulă cu el: ”Un scurt popas în Bacău la ”Deja mă simt mult mai bine. Mulțumesc!”, – a scris Victor Slav în dreptul unei fotografii în care apare alături de un doctor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Andra, la finalul unui moment de salsa: ”Nu mai dansez cu Mihai Petre!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Românii au talent revine vinerea aceasta cu o nouă ediție extraordinară din sezonul #9suprem. Concurenți care vor ului jurații și publicul vor lua cu asalt scena talentului și le vor prezenta momente la care nu s-ar fi așteptat.

Încântat de reprezentația de salsa a unei concurente, Mihai Petre i se alătură și dansează împreună, însă fata are un mic accident pricinuit de jurat. ”Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat de mult, m-am trezit și eu pe scenă și n-am știut ce am făcut acolo. Chiar îmi pare rău… Nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghie.”, spune Mihai ușor îngrijorat și gânditor. Andra, vehementă și temătoare pentru manichiura ei, spune: ”Eu nu mai dansez cu Mihai Petre!”.

Tot mâine, jurații sunt uluiți de performanțele unei concurente de numai 12 ani și de momentul pe care-l prezintă. ”Nu înțeleg, băi, nene! Nu are limite, nu are limite, efectiv… Nu există limite.”, spune Smiley, profund impresionat.

Jurații, împreună cu Smiley și Pavel, dar și publicul, nu se pot abține și i se alătură unui concurent pe scenă în timpul numărului acestuia. Toți dansează, cântă și simt bucuria din reprezentația participantului, iar Andra îi învață pe Smiley și Pavel câteva mișcări noi de dans.

Vineri, de la 20:30, scena Românii au talent va fi inundată cu bucurie, entuziasm, carismă și foarte mult talent.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vedeta din spatele măștii Venom a stat trei ore fără să vadă și să audă: “A trebuit să-i turnăm pe cap și corp o substanță foarte fierbinte”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Venom vine joi, 21 martie, de la ora 20.00, la “Scena misterelor”, iar vedeta care se ascunde în spatele măștii a avut de suportat multe de dragul acestui personaj. Venom a fost una dintre cele mai complicate măști care au urcat până acum pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, fiind necesare nu mai puțin de două luni pentru realizarea ei.

În primul rând, vedeta din spatele măștii a trebuit să stea trei ore fără să vadă și să audă și fără să poată respira pe nas. Apoi, a trebuit să suporte să-i turnăm pe cap și pe corp o substanță specială, foarte fierbinte, care să-i dea aspectul de lucios. Pe lângă toate astea, ghinionul a făcut să i se scurgă “sângele” de la gură, care a pătruns pe lângă piele și a desprins masca. Prin urmare, a fost nevoie de încă o oră ca să o refacem. Așadar, vedeta a avut ceva de îndurat, însă nu s-a plâns absolut deloc”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

Cine se ascunde în spatele supereroului Venom, telespectatorii vor descoperi joi, 21 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending