Connect with us

Reality Show

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Remus rămâne definitiv în tribul Războinicilor”, le-a explicat Daniel Pavel.

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

După zece săptămâni, aceștia au înțeles că la Survivor nu există liniște, nu există liniaritate. Fiecare zi aduce o nouă provocare și doar cei mai puternici pot rezista și merge înainte. Dacă cineva mai avea vreun dubiu, jocul de Captivitate și eliminarea ce tocmai a avut loc au arătat că nu există predictibilitate. Show-ul continuă săptămâna viitoare cu noi surprize.

Ieri, seara a început cu un Joc de Recompensă câștigat… iar de Războinici! Aceștia au avut parte de mâncare, muzică și multă relaxare pe catamaran. Așa că a fost normal, ca toată energia lor acumulată să-i ajute la o nouă victorie: cea în jocul pentru Comunicare, care le-a dat ocazia să discute în timp real, prin mesaje text, pe whatsapp, cu un prieten.  

Dacă până aici, tribul albastru a avut doar motive de sărbătoare, revenirea în sala de Consiliu a însemnat și mari emoții! Acolo, șase concurenți au trăit cu suspansul de a afla rezultatul votului celor de acasă. Ionuț Iftimoaie, Ada Dumitru, DOC, Robert Moscalu, Alin Chirilă și Lucianna Vagneti au așteptat ca Daniel Pavel să rostească numele celui pentru care Survivor România va deveni doar o amintire!  

Spre surpriza tuturor, DOC este concurentul care a părăsit show-ul. ”De vreo două săptămâni am obosit și vreau să ajung acasă la fata mea și soția mea. Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet pentru parcurs, a fost minunat. Am descoperit o grămadă de chestii despre mine și nu numai”, a declarat acesta înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra în competiție. 

Seara nu s-ar fi putut încheia fără ca Remus să afle ce se întâmplă cu el pe mai departe, după ce a fost captiv în tribul albastru. Alexandra Porkolab și Carmen Grebenișan au găsit simbolurile pe insulele lor, iar la Consiliu au aflat și cum le pot folosi. ”Simbolurile au legătură cu Remus, captivul. Pentru a-l recupera, trebuie ca cele două simboluri să se afle în posesia tribului capturator, al Războinicilor. Este opțiunea ta, Carmen, pentru că dacă ajunge, cele două vor căpăta o putere extraordinară în săptămâna care urmează. Dacă decizi să nu plece simbolul, Remus rămâne definitiv în tribul Războinicilor”, le-a explicat Daniel Pavel. ”Noi ținem foarte mult la echipă, am simțit lipsa lui, o să ofer acest simbol”, a spus, fără să stea pe gânduri, Carmen Grebenișan. Avantajul ales de Alexandra a fost ca la primul joc de Imunitate, de la Faimoși, un concurent să fie blocat pe tot parcursul probei. Cum va afecta asta jocul, vom afla curând!

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending