Cel mai talentat copil va fi desemnat la Next Star, noul show al lui Dan Negru, la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Cel mai talentat copil va fi desemnat la Next Star, noul show al lui Dan Negru, la Antena 1

Published

on

O nouã producţie, prezentatã de Dan Negru va putea fi vizionatã la Antena 1 începând de joi, 18 aprilie. Este vorba de emisiunea intitulatã “Next Star”, în care protagoniştii sunt cei mai talentaţi copii ai României, veniţi sã performeze în faţa unui juriu format din vedete iubite de marele public: Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru.

La casting au participat bãieţei şi fetiţe cu vârste între patru şi zece ani, care au fost selectaţi în urma aptitudinilor deosebite pentru muzicã, teatru, dans etc. Sorana Darclee este ajutorul lui Dan Negru în show-ul cu prichindei, Next Star, artista fiind cea care îi va încuraja pe micuţi la început de drum.

“Începând cu 2000, am prezentat mari show-uri internationale, la Antena 1, atunci când astfel de formate erau trufandale pe piaţa din România. Acum, când românii au acces la emisiuni de divertisment cu renume international şi cu milioane de fani în întreaga lume, îmi doresc sã dãm o şansã formatelor proprii, realizate pe baza ideilor noastre, aşa cum este Next Star. Cred cã avem suficientaã experienţã şi creativitate pentru a câştiga simpatia telespectatorilor cu acest show, la care vor participa copii români extrem de talentaţi”, spune Dan Negru.

NS_logoOK

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending