Connect with us

ȘTIRI

Cel mai urmărit jurnal de știri la prânz în România are o nouă formulă de prezentare

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac, de azi, echipă la pupitrul Observator, pe Antena 1 de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar, oferind publicului un altfel de format de știri, ce combină relatarea evenimentelor principale ale zilei cu reportaje, interviuri și discuții în platou cu invitați de specialitate. 

Andra Petrescu, jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă, pornind de la rolul de asistent de montaj în presa locală, până la cel de reporter pe domeniul politic în cadrul unei televiziuni de știri și prezentator TV, se alătură echipei care realizează Observator, la ora 12.00.

Advertisement

„Sunt foarte fericită să fac parte din acest proiect valoros! Este o provocare pentru mine, fiind un format diferit față de ceea ce am făcut până acum, și tot ce îmi doresc este ca, împreună cu colegii mei, să ajungem la sufletele oamenilor cu energie bună și cu informații utile”, spune Andra Petrescu. 

Colegii, Andreea Țopan și Valentin Butnaru i-au urat bun venit în echipă.

„Mă bucur că ne consolidăm echipa editorială prin venirea Andrei Petrescu la Antena 1. Publicul Observator 12 este tot mai numeros, cu fiecare an care trece, lucru care ne bucură mult și ne motivează să continuăm misiunea pe care am avut-o, de altfel, din prima zi, în acest trio: infotainment de calitate”, a povestit Andreea Țopan.

Advertisement

„Pe Andra o cunosc de 10 ani și, pe lângă faptul că este un profesionist desăvârșit, este şi o femeie cu un simț al umorului extrem de dezvoltat și cu un farmec aparte. Nu numai că o primim cu brațele deschise, dar suntem și bucuroși că ne ajută să menținem consolidat trio-ul conceput alături de Olivia, căreia îi dorim mult succes în proiectul Observator 17”, a completat Valentin Butnaru.

Observator 12 este programul de știri preferat al românilor, la prânz. De la lansare, în martie 2019, numărul celor care aleg Antena 1 în intervalul 12.00 – 14.00 este tot mai mare. 

La nivelul day time (luni-vineri), în luna aprilie 2022, Observator 12 este programul de știri care atinge cei mai mulți telespectatori unici. Astfel, la nivelul publicului comercial 18-54 urban, Observator 12 are peste 1.300.000 de telespectarori unici. La nivelul întregii țări, Observator 12 a adunat în faţa micilor ecrane în luna aprilie aproape 6 milioane de telespectatori unici.

Advertisement

Olivia Păunescu și Florin Căruceru vor prezenta Observator, la ora 17.00, de luni până vineri. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending