Connect with us

ȘTIAI CĂ...?

Cele mai bune emisiuni TV de divertisment din România

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

România are o bogată tradiție de emisiuni TV de divertisment, iar unele dintre cele mai populare emisiuni din toate timpurile includ:

  • Românii au talent – un concurs de talente care a fost difuzat din 2010 și a fost un succes imens, cu 10 sezoane difuzate până în prezent.
  • Vocea României – un concurs de canto care a fost difuzat din 2011 și a fost, de asemenea, un succes imens, cu 11 sezoane difuzate până în prezent.
  • Chefi la cuțite – un concurs culinar care a fost difuzat din 2015 și a fost un succes instantaneu, cu 9 sezoane difuzate până în prezent.
  • Te cunosc de undeva – un concurs de imitații care a fost difuzat din 2013 și a fost un succes constant, cu 9 sezoane difuzate până în prezent.
  • iUmor – un concurs de umor care a fost difuzat din 2016 și a fost un succes instantaneu, cu 8 sezoane difuzate până în prezent.

Aceste emisiuni sunt toate populare pentru că oferă o combinație de divertisment, emoție și surpriză. Ele oferă, de asemenea, o platformă pentru talente uimitoare să fie descoperite și să-și împărtășească arta cu publicul românesc.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending