Cele mai bune idei de afaceri în 2020 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Business

Cele mai bune idei de afaceri în 2020

Published

on

Ideea de a începe o afacere în familie este la modă în acest an. Foarte multe persoane și-au pierdut locul de muncă, dar și încrederea în diverse domenii de activitate. Prin urmare, au apărut mai multe business-uri mici, dintre care, o bună parte au avut succes.

 

Potrivit Conway Center, întreprinderile familiale pot avea succes în prezent. În SUA, acestea reprezintă 64% din produsul intern brut și generează 62% din ocuparea forței de muncă din țară. Românii mai curajoși pot începe o afacere pe cont propriu în ziua de azi, inspirându-se din experiențele recente ale americanilor, care de multe ori anunţă ce urmează să se întâmple și la noi în țară.

Catering

Chiar dacă suntem în plină pandemie, iar domeniul HoReCa este poate cel mai puternic afectat, asta nu înseamnă că firmele de catering nu au prosperat în acest an. Din contră, mâncarea livrată la domiciliu a devenit o normalitate pentru foarte mulți români, care nu recurgeau foarte des la astfel de practici înainte de perioada de lockdown.

Specialiștii ne spun că, pentru a avea succes, este important ca o afacere de catering să respecte termenele de livrare și să evite supraaglomerarea. Un alt aspect esențial este prezentarea preparatelor, atât prin intermediul site-ului, rețelelor de socializare și a platformelor de livrare, cât și ambalarea propriu-zisă a produselor, care trebuie să denote un standard ridicata de igienă.

 

Spălătorie, service și piese auto

Astfel de afaceri sunt destul de profitabile în ziua de azi, mai ales că în România foarte multe mașini sunt vechi și vor avea nevoie de reparații și de piese noi. Un magazin de piese auto bine aprovizionat cu produse accesibile ca preț nu va da faliment în ziua de azi, când cererea a crescut. Planul de afaceri poate include și o spălătorie auto, care are succes în prezent.

 

Advertisement

Brutărie

În ziua de azi, o brutărie poate fi o afacere profitabilă, pentru că mulți oameni cumpără pâine și produse de patiserie. Pâinea este unul dintre alimentele cele mai importante pe masa românilor. Pentru a atrage clienții, pâinea trebuie să fie cât mai bună ca gust și accesibilă ca preț.

Clienții care vor fi impresionați de calitatea pâinii vor povesti despre ea prietenilor și vecinilor. Românii caută în general produse de patiserie realizate din ingrediente naturale și cu adevărat ieftine.

O planificare bună a magazinului pentru comercializarea produselor de patiserie presupune și folosirea de rafturi și vitrine adecvate, cum sunt cele de pe RafturiOnline.ro, care pot aduce un plus în ceea ce privește prezentarea preparatelor.

 

Alte idei de afaceri

Un site web care să ofere informații foarte interesante pentru oameni, într-o anumită nișă, cum ar fi, de exemplu, în domeniul sănătății. Pe site va exista un forum pentru ca oamenii să comunice între ei.

Puteți chiar să vă faceți site-ul internațional. Cum se face asta ? În primul rând, ar trebui să acordați atenție localizării site-ului web. Există o mulțime de companii de traducere care vă pot ajuta. Puteți verifica recenziile de la Pickwriters.com și puteți găsi un serviciu adecvat pentru dvs. Atragerea unui public internațional va fi un început minunat pentru site-ul dvs. web.

Afacerea poate avea succes dacă se percepe o taxă de membru. În plus, se pot câștiga bani prin anunțuri, publicitate, linkuri de afiliere, etc.

Cei care au terenuri se pot axa pe agricultura familiară, care, de pildă, în SUA reprezintă structura de bază a agriculturii.

Advertisement

Cea mai populară afacere de familie din ultimii ani este o fermă proprie, realizată mai ales de românii care locuiesc în zonele rurale ale țării noastre, unde oamenii pot fi angajați în cultivarea legumelor sau în creșterea păsărilor și a animalelor. Mâncarea naturală este foarte apreciată de români, prin urmare, sunt șanse mari ca acest gen de afacere să prospere chiar și în perioadele de criză.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending