Connect with us

Business

Cele mai bune si eficiente solutii pentru transport si depozitare!

Published

on

Transportul si depozitarea marfurilor este extrem de importanta, in special din punctul de vedere al sigurantei. Cele mai des intalnite solutii pentru transport si depozitare sunt containerele urmate de laditele, cutii si asa mai departe.

Pentru ca aceste solutii sa fie cu adevarat eficiente pana la capat, este nevoie de un producator de containere diverse care sa fabrice cele mai bune solutii pentru depozitare, ambalare si transport, care sa poata oferii marfurilor toata protectia necesara.

O astfel de firma care se ocupa cu fabricarea acestor tipuri de solutii, este Schoeller Allibert. Acestia sunt printre cei mai buni la nivel mondial in acest domeniu avand sedii peste tot in lume, insa majoritatea fiind localizate in Europa.

Cunoscatorii cu siguranta au auzit de cei de la Schoeller Allibert, companie ce este formata din cele mai importante brand-uri din industrie si anume: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Mai exact pentru a va putea face o idee despre ce fel de produse fabrica acestia, pe site-ul lor categoriile sunt urmatoarele:

 • Containere mari pliabile
 • Rigid pallet containers
 • Paleti din plastic
 • Containere ibc pliabile pentru manipularea lichidelor
 • Rotomolding
 • Cutii plastic/ naveta pliabila/ lazi plastic
 • Containere din plastic stivuibile
 • Navete dublu stivuibile
 • Carucioare
 • Industria bauturilor
 • Galeti pentru produsele periculoase

Daca si dumneavoastra sunteti in cautarea acestor solutii ingenioase si de cea mai buna calitate si doriti sa apelati la un serios producator container ibc, paleti din plastic, caruciare si asa mai departe, atunci Schoeller Allibert este solutia perfecta.

Cu o gama ce depaseste 1000 de produse reciclabile si reutilizabile disponibile numai in mediul online fiind fabricate din materie prima de cea mai buna calitate, Schoeller Allibert s-au axat in principal pe cele mai importante ramuri ale industriei precum: industria agriculturii, industria auto, industria alimentara si de procesare a alimentelor, industria bauturilor, retail, productia industriala si servicii de pooling.

Organizarea este extrem de importanta deoarece totul se va desfasura mult mai rapid, ceea ce va duce la acoperirea unui flux mult mai mare de clienti prin simplu fapt ca produsele ajung mult mai repede pe raft. Cu ajutorul produselor special realizate pentru depozitare si manipulare fabicate de Schoeller Allibert acest lucru va fi realizabil cu ajutorul laditelor, containere, containere ibc, paleti, carucioare si chiar daca la prima vedere par doar niste simple obiecte pentru transport sau depozitare, acestea au fost gandite si realizate special pentru a usura munca depusa de angajati. Desi nu par a necesita o anumita calitate, acestea trebuie totusi sa fie rezistente si durabile mai ales fiind din plastic deoarece marfa trebuie protejata corespunzator.

Indiferend despre ce tip de solutii pentru manipulare si depozitare discutam, fie containere simple, de tip naveta, stivuibile sau nestivuibile, eurocontainere, containere ibc, navete pentru bauturi sau galeti pentru depozitarea produselor periculoase plus multe altele acestia ofera o gama foarte larga si variata de astfel de produse la cel mai bun raport pret calitate.

Dupa cum am precizat si ceva mai sus Schoeller Allibert sunt raspanditi peste tot in lume, mai exact in urmatoarele tari:Austria, Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Statele Unite.

Clientii sau potentialii clienti trebuie sa stie ca prioritatea pricipala pentru cei de la Schoeller Allibert este feedback-ul pe care acetia il transmit catre companie. Nici o afacere indiferent de domeniul de activitate nu va putea rezista pe piata daca nu ofera servicii de cea mai buna calitate si bineinteles la preturi nu neaparat ieftine dar rezonabile in raport pret/calitate.

Advertisement

Prin serviciile prestate sau produsele comercializate Shoeller Allibert s-a bazat inca de la bun inceput pe nevoile clientilor care isi doresc ca in momentul in care platesc pentru ceva anume, investitia sa isi merite efortul. In fond si la urma urmei, daca vinzi calitate, primesti apreciere iar numarul clentilor va creste constant, la fel si profitul ajungand astfel in top mondial.

Aceste solutii inovatoare sunt gandite special pentru creearea unei lumi mai bune, solutiile de ambalare fiind returnabile si reciclabile.

Principalele beneficii de care veti avea parte in momentul achizitionarii produselor Schoeller Allibert sunt reprezentate de: calitatea superioara, durabilitatea si sustenabilitatea ce imbunatatesc eficienta si rentabilitatea lantului de aprovizionare, reducerea costurilor de transport si cantitatea de deseuri, imbunatatesc imaginea de brand si ajuta la protejarea mediului.

Deci cu ajutorul celor de la Schoeller Allibert veti afacerea dumneavoastra va avea o evolutie mult mai rapida datorita imaginii mult imbunatatite si astfel se vor realiza tot felul de colaborari ceea ce bineinteles va duce la cresterea profiturilor.

In cazul in care aveti suspiciuni privind calitatea produselor si serviciilor acestora, cea mai buna dovada care atesta seriozitatea si devotamentul celor de la Schoeller Allibert fata de clienti consta in cele peste 5 decenii de activitate, perioada de activitate la care dupa parerea mea nu s-a ajuns decat prin multa munca si interes fata de nevoile oamenilor.

In concluzie daca esti in cautarea celor mai bune solutii care vor eficientiza tot ce tine de manipularea si depozitarea marfurilor Schoeller Allibert este raspunsul pentru nevoile tale. Va invit sa accesati site-ul acestora pentru a vizualiza gama completa de produse si cu siguranta tot ceea ce aveti nevoie pentru depozit sau pentru transport veti gasi aici.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending