Connect with us

Business

Cele mai bune solutii de ambalare din plastic !

Published

on

De curand mi-am deschis o mica afacere in domeniul agriculturii si astfel aveam nevoie de cele mai bune solutii de ambalare, depozitare si transport de calitate pentru produse.

De aceea am apelat la Schoeller Allibert deoarece au cele mai bune astfel de solutii, rezistente si usor de manevrat de la rako container, ladite si carucioare pentru transport pana la containere stivuibile sau galeti pentru produse periculoase si asa mai departe.

Schoeller Allibert este unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de solutii de ambalare din plastic returnabil, activand in acest domeniu de mai bine de 50 de ani. Aceasta companie are un bogat patrimoniu fiind formata din cei mai importanti jucatori din industrie cum ar fi: Schoeller, Wavin, Prestorp, Arca, Linpac, Allibert, Stucki, Paxton si multi altii.

In ceea ce priveste piata europeana, Schoeller Allibert este lider pe aceasta piata de solutii de ambalare. Principalele industrii pentru care acestia produc aceste solutii extrem de eficiente sunt: agricultura, indistria auto, industria alimentara si de procesare a alimentelor, industria bauturilor, retail, productia industriala si servicii de pooling

Gama acestora este formata dintr-o gama foarte variata de peste 1000 de produse ce sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate. Categoriile produselor comercializate de acestia sunt:

De asemenea, fiecare produs din aceste categorii, este realizat din materiale de cea mai buna calitate, durabile si foarte rezistente in timp cat si la socuri puternice.

Cum am precizat mai sus, ma ocup de o mica afacere in agricultura iar de cand utilizez produsele celor de la Schoeller Allibert, tot ce tine de depozitare, manipulare sau transport pana la rafturi se realizeaza mult mai rapid. Aceasta este si cauza unor cresteri ale profitului, deoarece volumul de marfta transportata spre vanzare este unul mai mare daorita eficientei acesto solutii foarte ingenioase oferite de Schoeller Allibert.

A trecut deja o perioada destul de lunga de cand utilizez produse de la Schoelle Allibert si sunt extrem de multumit. In tot acest timp chiar am mai plasat cateva comenzi deoarece am reusit sa extind afacerea, deci aveam nevoie de mult mai multe ladite si containere pentru depozitul meu. Sunt foarte practice si usor de manevrat ceea ce ajuta foarte mult la ordinea din depozit iar totul parca merge mult mai repede.

Recomand Schoeller Allibert datorita solutiilor de ambalare din plastic pentru ca sunt de cea mai buna calitate si in plus sunt returanbile, ceea ce inseamna si o oarecare economie care este binevenita bugetului firmei.

Pentru mai multe detalii va invit sa accesati site-ul acestora, mai exact categoria “Contact” unde va sunt puse la dispozitie, atat adresa, cat si numerele de telefon, adresa de mail si un mic chestionar pe care il puteti completa online cu mesajul pe care doriti sa il trimiteti.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending