Connect with us

Life Style

Cele mai frumoase amintiri de Crăciun ale lui Denis de la The Motans sunt mirosul de portocale și desenele animate cu „Tom și Jerry”

Published

on

Pentru Denis de la The Motans, Crăciunul copilăriei însemna mirosul de brad, de portocale și mandarine, colindele cântate cu prietenii, celebrul film „Singur acasă” și mai ales desenele animate cu „Tom și Jerry” cu episoade speciale de sărbători.  

Artistul Global Records povestește că jucăriile de brad, cadourile, rechizitele, mâncarea de atunci, toate erau foarte simple. În pomul de Crăciun puneam bomboane, sub el portocale și mai aveam cutia cu jucării și podoabe de brad… Îmi plăcea foarte mult să îl împodobesc, era totul magic”.

 

Una dintre activitățile preferate ale lui Denis era să îi scrie lui Moș Crăciun ce își dorea să primească și, spune el, toate dorințele i-au fost îndeplinite, cu excepția uneia, cea mai arzătoare: un cățel. Chiar și așa, Denis spune că dacă l-ar întâlni astăzi pe Moș Crăciun, i-ar spune: „Mulțumesc! Ești foarte tare!”.

Artistul își mai amintește că cel mai mult se distra când pleca la colindat împreună cu prietenii lui în „formatul standard de trei sau varianta extinsă de patru copii” și aveau mare succes împreună. Mâncarea preferată de Crăciun a lui Denis era și este salata Olivier, cu șuncă, morcov, ou și cartofi fierți, cu mazăre, maioneză, măr și castraveți murați.

 

În acest an, Denis va petrece sărbătorile în România, cântând, pentru că are mai multe concerte. „Voi colinda pentru un public mai mare de această dată, iar colindele sunt chiar piesele mele”, spune artistul, care va pleca după Revelion la Chișinău, unde va petrece o săptămână împreună cu prietenii și familia.  

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending