Cele mai importante momente de la Gala Premiilor Gopo 2013, la “Lumea Pro Cinema”

0
631

In editia din 31 martie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata de la ora 14:00, telespectatorii Pro Cinema vor putea urmari cele mai importante momente de la cea de-a saptea editie a Premiilor Gopo. Reactile castigatorilor la cele mai importante categorii, momentele emotionante pe care le-au creat Mitica Popescu – distins cu premiul Gopo pentru intreaga cariera si Adrian Titieni, castigator al premiului special Pro Cinema, “CineTePrinde” vor putea fi urmarite in editia din 31 martie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”.

Marele castigator al serii a fost filmul lui Radu Jude, “Toată lumea din familia noastră”,  care a luat sapte trofee, inclusiv premiul pentru cel mai bun film al anului.

Au fost premiate si filmele cu cel mai mare succes la public: “Minte-ma frumos”, filmul cu cele mai mari incasari si “Despre oameni si melci”, filmul cu numarul cel mai mare de telespectatori.

Unul dintre cele mai amuzante momente de la Gală a fost apariția pe scenă a celor doi mici actori care s-au remarcat anul trecut: Sofia Nicolaescu (din “Toată lumea din familia noastră”) și Aaron Șerban. Misiunea lor a fost de a anunța doua premii. unul a fost  pentru Cel mai bun debut, câștigat de Gabriel Achim, cu “Visul lui Adalbert”.

“Undeva la Palilula”, filmul cu cele mai multe nominalizări anul acesta – 11, a primit nu mai puțin de 7 trofee Gopo pentru Cele mai bune costume,  decoruri, imagine, montaj,  muzică originală, Cel mai bun sunet și Cel mai bun machiaj și coafură.

“Undeva la Palilula” va putea fi urmarit de telespectatorii Pro Cinema pe 13 aprilie, de la ora 22:00, prezentat de Cristian Tudor Popescu in cadrul emisiunii “CineTePrinde”.

Comentarii