Cele mai interesante bonusuri la pariuri sportive - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Pariuri Sportive

Cele mai interesante bonusuri la pariuri sportive

Published

on

Integrarea de diverse bonusuri in oferta agentiilor de pariuri sportive este o practica des folosita pentru a atrage utilizatori noi si a mentine atentia celor care sunt deja inscrisi pe site de ceva timp. Nu toate bonusurile sunt insa la fel de bune sau la fel de provocatoare, iar o parte dintre agentii ies in evidenta din numarul mare de promotii disponibile online.

 

Betano – Bonusul clasic de inregistrare, cu perioada lunga de rulaj

Bonusul de inregistrare oferit de Betano in prezent este unul clasic, atat ca suma, cu un maxim de 500 RON disponibil pentru utilizatori, cat si din punctul de vedere al conditiilor de accesare. Poate fi obtinut doar in urma realizarii unei prime depuneri, de minim 25 RON, care este dublata de agentie, si impune un rulaj de 10x a bonusului primit, o valoare medie, destul de accesibila, chiar si pentru pariorii amatori.

Este in special destinat pentru sectiunea de pariuri sportive, si permite o cota de minim 1.65 pentru ca pariurile sa poata fi luate in considerare la rulaj. Unul dintre cele mai faine avantaje pe care Betano le ofera pariorilor mai putin grabiti, care nu sunt obisnuiti cu rulajele in viteza, este perioada de completare a cerintelor de rulaj, care este in acest caz de nu mai putin de 90 de zile, cea mai mare disponibila pe piata pentru cei care vor sa realizeze pariuri pe bonus online.

 

Winmasters – Bonus de tip pariu gratuit, cu test de atentie

Winmasters lucreaza in aceasta perioada cu un bonus de inregistrare de 550 RON, care multiplica prima depunere cu 110%, promovat ca Bonus fara rulaj. Tehnic, nu se poate spune ca Winmasters solicita rulaj pentru suma bonus acordata, insa impune rulaj pentru suma depusa drept conditie a primirii bonusului.

Bonusul implica o depunere minima de 50 RON si ia forma a 5 pariuri gratuite, primul reprezinta 30% din depunere, iar urmatoarele patru cate 20%, acordate astfel:

  • primul, imediat dupa realizarea depunerii
  • al doilea, dupa un rulaj de 0.5 a valorii depozitului
  • al treilea, dupa un rulaj de 1.5 sumei depuse
  • al patrulea, dupa un rulaj de 4x
  • ultimul, dupa inca un ruljaj de 5x.

Rulajul total al depunerii, necesar pentru a accesa bonusul sub forma de pariuri gratuite, este deci de 11x, aproximativ la fel cu cel impus de Betano. Nu se poate spune insa ca promovarea este gresita, pentru ca tehnic, rulajul nu este impus asupra bonusului, ci asupra depunerii, aceasta tactica fiind utilizata de multi operatori care doresc sa atraga atentia asupr apromotiilor. La fel ca Betano, nici Winmasters nu se zgarceste la perioadele de valabilitate, acordand pentru intreaga procedura 60 de zile.

 

Betfair – Bonus la pariere, nu la depunere

Pe Betfair gasim un bonus putin diferit, conceput in mod exclusiv pentru clientii noi. La cinci pariuri de minim 50 RON, utilizatorul primeste un bonus de 100 RON, combinatie care poate fi repetata de pana la cinci ori, aducand deci valoarea maxima a bonusului la 500 RON.

Promotia impune o cota minima de 1.5, o perioada de valabilitate de 7 zile pentru fiecare set de cinci pariuri, si de 30 de zile pentru accesarea intregului bonus. Campania include si alte conditii suplimentare, legate de partidele pe care se pot realiza pariurile, insa, in esenta, reprezinta un bonus destul de atragator care nu impune un rulaj suplimentar inainte de a retrage castigurile.

 

Winbet – Cel mai mare bonus de pe piata

Cu Winbet, pariorii care isi creeaza pentru prima data cont pe acest site pot castiga un bonus de pana la 2000 RON, care multiplica cu 200% prima depunere, adaugand in plus pana la 500 de rotiri gratuite in cazinou.

Depunerea minima este de 10 lei, iar bonusul se activeaza prin rularea o data a sumei depuse, pe pariuri cu cota minima de 1.5 si bilete cu minim trei evenimente. Bonusul primit are conditii diferite de rulaj si anume:

  • bilet cu minim 6 evenimente
  • cota minima de 1.3.

Castigurile obtinute din rotirile gratuite se pot retrage fara rulaj suplimentar.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending