Cele mai interesante filme de vizionat pe Disney+ - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Cele mai interesante filme de vizionat pe Disney+

Published

on

În această perioada atât de caldă, cei mai mulți dintre noi preferă să stea în casă unde este mai răcoare, și să se joace jocuri pe telefon, cum ar fi cele de sloturi, sau să vizioneze un serial sau un film bun. Unul dintre cele mai faimoase servicii de streaming a ajuns și în România, este vorba de Disney+ care s-a lansat cu peste 700 de filme și multe alte titluri originale. În cele ce urmează vă vom prezenta unele filme pe care toți iubitorii Disney sunt nerăbdători să le vizioneze.

Advertisement

Aladdin

Jasmine, fiica sultanului Agrabah, este o prințesă neobișnuită, inteligentă și independentă. Jasminei nu-i place deloc viața de curte cu toate etichetele și strictețea ei, ci își dorește să poată părăsi palatul pentru a-și putea trăi propria viață. Tigrul Raja este singurul ei prieten care o susține și o protejează de miile de pretendenți care vor să se căsătorească cu ea din cauza frumuseții și moștenirii ei.

Jasmine decide să fugă după ce a primit încă o cerere în căsătorie. Totuși, pentru că nu a părăsit niciodată palatul, prințesa intră repede în necazuri, este acuzată de furt dar reușește să scape datorită lui Aladdin. El fiind un băiat întreprinzător și viclean care o duce în refugiul lui dărăpănat. Totuși, gardienii îi descoperă și îl arestează pe Aladdin, acuzându-l de răpire; Jasmine atunci, își dezvăluie adevărata ei identitate pentru a-l putea salva pe Aladin, dar din păcate, fără succes.

Ajunsă înapoi la palat, ea îl întreabă pe Marele Vizir Jafar despre capturarea băiatului, care este informat că acesta a fost deja executat. Aladin scapă de fapt și, cu ajutorul Duhului Lămpii, apare la curte deghizat drept prințul Ali Ababwa, cerând sultanului mâna fiicei sale în căsătorie; cu toate acestea, crezând că este doar un alt pretendent, ea refuză categoric. Aladdin o convinge să se așeze pe covorul lui magic, iar Jasmine, fermecată de viziunea acelei lumi pe care de fapt nu a cunoscut-o niciodată, îl recunoaște pe prinț drept băiatul pieței și, îndrăgostită de el, îl alege ca mire.

Între timp, Jafar este hotărât să se căsătorească cu Jasmine pentru a deveni Sultan. Acesta fură lampa Duhului de la Aladdin, îl închide pe sultan și pe Jasmine într-o clepsidră pentru ca ea să poată reflecta la soarta ei. Aladdin, pe de altă parte, folosește Covorul Zburător pentru a-l bloca pe Jafar în lampă și pentru a-i elibera pe Jasmine și Sultan.

Advertisement

Luca

Luca Paguro este un tânăr monstru marin care nu a părăsit niciodată apa.  În ciuda avertismentelor părinților săi despre oameni periculoși, el se hotărăște să exploreze lumea terestră. Într-o zi îl întâlnește pe Alberto Scorfano, o creatură asemănătoare cu el care trăiește pe Pământ. Când monștrii ies din apă, ei iau forma unor oameni din carne și oase. Uniți de noua lor prietenie și de o pasiune comună, cei doi decid să plece în cel mai apropiat oraș cu speranța de a găsi un scooter Vespa cu care să evadeze în lume, undeva, departe.

„Luca” este o minunată aventură de vară care spune și povestea unei prietenii adevărate. Este o poveste despre maturizare, plasată într-un cadru imaginar din Liguria care amintește de Cinque Terre. Luca este curios despre ce se află dincolo de lumea pe care părinții i-au prezentat-o ca fiind singura care există și caută ajutor de la un prieten, Alberto. Noul, pe de altă parte, aduce cu sine o multitudine de temeri, dintre care cea mai proeminentă este frica de eșec. „Silence Bruno” este metoda pe care Alberto îl învață pe Luca să o folosească pentru a reduce la tăcere vocea interioară care îi spune că va eșua, declanșând mecanisme de autosabotaj. Luca, în schimb, umple viața lui Alberto cu prezența lui și, maschează golul din interiorul său.

Micuța Giulia, o fată vulcanică cu care cei doi se împrietenesc pe continent și care îi primește acasă la ea. Împreună cu giganticul ei tată, Massimo, un pescar, și de temutul pisic Machiavelli, formează personajele secundare din film. Lor li se alătură, Ercole Visconti, ca și antagonist, un mic bătăuș credibil, dar de temut al orașului, care îi fugărește pe Luca și Alberto pentru banii lor.

Advertisement

O poveste încâlcită

Cu mult timp în urmă, un rege și o regină au avut un copil pe nume Rapunzel, care avea păr auriu și puteri magice de vindecare. Gothel, o bătrână egoistă, a răpit copilul și a crescut-o într-un turn ascuns. Între timp, Flynn Rider, un tânăr hoț, furase ceva valoros din castelul Regelui, iar paznicii erau pe urma lui. A văzut o ascunzătoarea ideală, un turn, și s-a urcat în el.

Rapunzel a aruncat în el cu o tigaie și l-a doborât. Apoi ea ascunse ghiozdanul pe care-l purta. Când Flynn Rider s-a trezit, a fost legat de un scaun cu părul auriu al lui Rapunzel. Aceasta îi propune un târg, dacă Flynn o va duce să vadă lumea exterioară îi va înapoia ghiozdanul. Flynn a fost de acord, dar între timp ce aceștia se distrau bine, erau urmăriți de Mama Gothel și de gardieni.

Rapunzel și Flynn au scăpat de ei după câteva zile, iar între timp Rapunzel își dă seama în oraș că ea este prințesa de mult pierdută. Flynn și Rapunzel s-au despărțit ulterior, iar Rapunzel a fost răpită de mama Gothel.

Flynn a vrut să o salveze pe Rapunzel, dar Gothel a închis-o în turn. Flynn a reușit să urce dar a fost rănit de Gothel, iar Rapunzel și-a pierdut puterile vindecătoare deoarece Flynn ia tăiat părul. Rapunzel era acum liberă, dar Flynn era pe patul de moarte. Lacrimile lui Rapunzel au căzut asupra lui Flynn și au început să strălucească… vindecându-l! Rapunzel a ajuns acasă cu ajutorul lui Flynn. Regele și Regina s-au grăbit să-și îmbrățișeze fiica înstrăinată. Întregul regat a sărbătorit întoarcerea ei în acea noapte.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending