joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăUTILECele mai populare modele de inele de logodnă

  Cele mai populare modele de inele de logodnă

  Un inel de logodnă nu este doar un inel care se poartă pe deget în fiecare zi, este un simbol al angajamentului față de partenerul de viață și o declarație de dragoste adevărată. Ce stil, piatră prețioasă, formă sau material face ca un inel de logodnă să fie un articol unic, personalizat în funcție de preferințele individuale ale fiecărei persoane, vei afla în cele ce urmează.

  Desigur, trebuie să urmezi câteva aspecte de bază, pentru a alege unul dintre cele mai frumoase inele de logodnă. În primul rând, trebuie să reții că un inel de logodnă este o bijuterie pe viață. Nu este o bijuterie pe care s-o alegi pentru o zi, o lună sau un an, un inel de logodnă va însenina fiecare zi a persoanei iubite, pentru o lungă perioadă de timp, din momentul în care i-l oferi. Asigură-te că nu se va demoda în timp și că va rămâne mereu o bijuterie elegantă.

  Modelul Solitaire

  Solitaire este probabil cel mai omniprezent model și cel la care se gândește toată lumea atunci când își imaginează un inel de logodnă. Este un inel de logodnă din aur galben, clasic format dintr-o piatră prețioasă centrală mare (de obicei un diamant). Deoarece creativitatea bijutierilor nu are margini, poți găsi într-adevăr modele de inele de logodnă cu diamant, safir, rubin sau smarald. Magazinul de bijuterii Sokolov Jewelry vei o gamă largă de inele de logodnă Solitaire, de unde îl vei putea alege pe cel potrivit pentru aleasa inimii tale.

  Modelul Vintage

  Pentru miresele care prețuiesc trecerea timpului, inelele de logodnă vintage vor fi cea mai bună alegere. Datorită ascensiunii modelelor mai vechi și valorii de exclusivitate oferită de lucrările care au prins viață cândva, în trecut, aceste creații sunt la mare căutare, urmând să fie purtate de viitoarele mirese care își doresc un „aer de epocă”. Gama gama acestor modele este destul de largă, de la epoca victoriană, la Art Deco.

  Modelul Trilogy – cu trei pietre

  Pe lângă piesele cu aspect retro, există și alte posibilități mai puțin cunoscute, dar la fel de elegante. Vorbim despre modelul din trei pietre, o propunere originală care nu se va demoda. Aceste inele de logodnă din argint, aur alb sau galben, sunt realizate din trei pietre principale de diferite tipuri, de obicei combinate în dimensiuni rotunde sau chiar de dimensiuni și forme diferite. Pe lângă estetica lor discretă, au o semnificație mai puțin cunoscută: reprezintă cele trei faze ale unui cuplu: trecut, prezent și viitor. Piatra centrală este de obicei mai mare decât celelalte pietre – ca raționament estetic în jocul volumelor, sunt valențele spirituale ale conceptului de treime, fiind o recomandare pentru domnișoarele cu astfel de percepții.

  Modelul Eternity

  Modelul prezintă un aranjament de pietre în jurul întregii șine – un aranjament care se descifrează –  „etern” odată ce se raportează la simbolismul cercului. Aceste modele de inele de logodnă, din aur alb de obicei, au o strălucire aparte datorită numărului mare de pietre prețioase. În orice poziție, inelul se va potrivi perfect pe degetul celei care îl va purta.

  Atunci când alegi un model de inel de logodnă, singura limită este imaginația ta. Nu uita, însă ce contează cu adevărat la final este faptul că inelul trebuie să o reprezinte. Ce dovadă mai mare de iubire poate primi o femeie decât faptul că partenerul o vede și o cunoaște în totalitate?

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente