Click! si Libertatea, in topul celor mai vandute ziare din tara - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Click! si Libertatea, in topul celor mai vandute ziare din tara

Published

on

Cele mai cunoscute tabloide de la noi din tara, Click! si Libertatea vand impreuna peste 200.000 de exemplare, o cifra impresionanta pentru ziarele de print.  Vanzarile anului 2013 sunt mai mari decat cele din aceeasi perioada a anului precedent,  conform celor mai recente date publicate de Biroul Român de Audit Transmedia.

Situatia sta diferit in presa locala, unde unele publicatii au depasit vanzarile presei centrale.

 

  • Ziarul Click! rămâne în topul celor mai vândute ziare, cu o medie de 121.000 de exemplare pe apariție în cel de-al treilea trimestru al lui 2013.
  • La capitolul publicații de sport, diferența dintre Gazeta Sporturilor și Pro Sport este notabilă. Gazeta a avut în perioada iulie – septembrie o medie de aproape 30.000 de exemplare vândute pe apariție, în timp ce ProSport a ajuns la 12.600.
  • Niciunul dintre ziarele generaliste de calitate nu mai vinde peste 20.000 de exemplare. România liberă a avut în perioada iulie – septembrie 2013 o medie de 19.600 de exemplare.

[table id=40 /]

 

In ceea ce priveste vanzarea cotidianelor locale, Ziarul  „Unirea”  ocupa locul fruntas cu 16.188 de exemplare vandute in perioada iulie- sepembrie 2013. „Jurnalul aradean” este urmatorul clasat, cu 15.148 de ziare vandute.  „Gazeta de sud”, a vandut 12.503 de ziare in aceeasi perioada anului.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending