Connect with us

Life Style

Celebra gamă de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat și în România!

Published

on

Într-o atmosferă elegantă, peste 200 de invitați de marcă au participat la evenimentul de lansare în România a gamei de produse premium dermato-cosmetice RILASTIL, care oferă soluții eficiente pentru problemele tenului și pielii.

 

Despre calitățile produselor dedicate exclusiv frumuseţii şi sănătăţii tenului și pielii, disponibile acum și în farmaciile Catena, au vorbit Federico Monaci și Alessandra Tavecchio, reprezentanții Institutului Ganassini, Carmen Popescu, specialist marketing dermato-cosmetice Catena și Raluca Cristea, farmacist diriginte Catena.

La eveniment au fost prezenți specialiști în cosmetică și beauty, medici dermatologi, jurnaliști de specialitate, bloggeri, femei de afaceri, designeri și reprezentanți ai Fildas, Catena și Tonica Group, dar și vedete din showbiz – Nico, Ozana Barabancea, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Olga Bălan, Alina și Romeo Negoiasă (Alesis), Monalisa Basarab ș.a.

RILASTIL se poziţionează pe segmentul dermato-cosmetice premium şi conţine produse care se adresează principalelor probleme ale pielii: acnee, pete pigmentare, ten deshidratat, piele atopică, riduri, celulită, vergeturi, cicatrici şi xeroză. Eficienţa produselor RILASTIL este garantată de principii active inovatoare, formule speciale, ambalaje realizate din materiale care păstrează integritatea formulelor, studii clinice şi prelucrare de calitate.

 

Misiunea RILASTIL este aceea de a oferi clienților produse dermato-cosmetice realizate în conformitate cu parametrii stricți ai industriei farmaceutice, pentru a obține rezultate remarcabile, o stare de bine și o calitate optimă a vieții. RILASTIL a investit în primul rând, în cercetare, pentru a identifica cu precizie problemele cu care se confruntă pielea și pentru a găsi formule și ingrediente active pentru a le remedia. Pentru Laboratoarele RILASTIL din Milano, valorile de bază sunt pasiunea pentru excelență, încrederea consumatorului în lucrul bine făcut, siguranța dată de formule testate dermatologic și microbiologic, precum și eficiența oferită de principiile active inovatoare ale produselor.

Iată care sunt tipurile de tratamente de calitate RILASTIL, care se găsesc în farmaciile Catena:

Pentru îngrijirea zilnică: curățare și hidratare

 • gama Daily Care
 • gama Aqua

Anti-aging: riduri de expresie, riduri gravitaționale, luminozitate, stres oxidativ

– gama Hydrotenseur

Advertisement
 • gama Progression HD

Produse pentru piele sensibilă, hiperpigmentare, acnee, eczeme, dermatite, iritații, xeroză

 • gama D-Clar
 • gama Acnestil

 • gama Xerolact

 • Produse pentru uz corporal: vergeturi, celulită, elasticitate și tonifiere

  – gamele Riparatrice, Lipofusion, Hydrafusion, Elasticizzante și Stretch Marks

  Produse pentru uz pediatric: curățare și hidratare

  • gama Dermastil Pediatric

  Comentarii

  comments

  Powered by Facebook Comments

  Reclame
  Advertisement
  Click to comment

  Lasă un răspuns

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
  MOTOR CAUTARE GOOGLE

  ADVERTORIALE

  www.creditrapid.ro

  motocultor

  pentru sufletul tau

  Advertisement

  Facebook

  Advertisement

  IN Trending