Connect with us

International

Celebra revista americană PLAYBOY va publica din nou pictoriale nud

Redactia Radar de Media

Published

on

Playboy se va reîntorce la a publica fotografii cu femei dezbrăcate, după ce anul trecut au anunţat că vor renunţa la astfel de imagini, noteaza Mediafax

 

Cooper Hefner, fiul în vârstă de 25 de ani a celebrului Hugh Hefner,  a devenit directorul creativ al revistei Playboy acum câteva luni. În anul 2016 revista a anunţat că va renunţa la pozele cu femei nud, într-un efort de a creşte vânzările, scriu cei de la Huffington Post.
Cooper Hefner a postat un tweet prin care anunţa această schimbare editorială: „ Am să fiu primul care recunoaşte că modul în care revista portretiza nuditatea era depăşit, dar să renunţi cu totul la ea este o greşeală. Nuditatea nu a fost niciodată problema, pentru că nuditatea nu este niciodată o problemă. Astăzi ne reluăm identitatea şi revenim la ceea ce suntem.“
Hefner nu a fost de acord cu decizia companiei de a renunţa la pozele nud: „Nu am fost de acord cu această decizie pentru că am simţit că generaţiile Millenial şi Y nu vedeau nuditatea ca fiind problema. Problema era modul în care nuditatea şi fetele erau portretizate“.

Audiente TV Chefi la Cutite, Masterchef

ACele mai aşteptate cooking show-uri au revenit aseară la PRO TV, respectiv Antena 1. MASTERCHF şi CHEFI LA CUŢITE au debutat la aceeaşi oră, 20:30, show-ul de la PRO TV a fost difuzat în intervalul orar 20:30-22:30, iar ce la de la Antena 1 a fost mai lung, până la ora 23:23.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending