Connect with us

Vedete

Celebri, frumoși, bogați și… singuri. Dacă nu aţi ghicit deja, este vorba despre cei mai populari actori din serialele turceşti

Published

on

            Actori de mare succes în Turcia, dar și peste hotare, Murat Ünalmıș și Uğur Güneș, cunoscuți din seriale precum „Mă numesc Züleyha”, nu și-au găsit încă perechile potrivite. Cei doi burlaci joacă în drama istorică „Seddülbahir: între zidurile mării”, ce a fost difuzată în România, de TVR 1.

 

De la iubirea obsesivă pentru frumoasa Züleyha, la dragostea dusă până la sacrificiul suprem, față de propria țară, în seria „Seddülbahir: între zidurile mării”, Murat Ünalmıș își demonstrează fără echivoc talentul în arta actoricească, precum și calitățile fizice de invidiat. La fel se poate spune și despre colegul său de platou, în ambele seriale, Uğur Güneș. Și totuși, cei doi actori nu și-au găsit încă partenerele cu care să-și întemeieze o familie.

          Murat Ünalmıș este căpitanul Mahmoud Sabri în drama istorică inspirată din fapte reale „Seddülbahir: între zidurile mării”. Asemeni generalului Eremia Grigorescu la Mărășești, el a decis că „Pe aici nu se trece!”, deși armata sa de 1000 de soldați era în inferioritate față de cea a inamicului. Curajul, eroismul și calitățile sale de lider l-au ajutat să le insufle însă ostașilor turci, puterea și spiritul de sacrificiu necesare pentru a ține piept forțelor aliate în peninsula Gallipoli.

Originar din Kayseri, oraș din centrul Turciei, actorul a jucat baschet de performanță la Clubul Sportiv Fenerbahçe în vremea liceului, dar a urmat Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Marmara. După absolvire, însă, a urmat cursuri de actorie la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Academiei din Istanbul și, în paralel, a jucat în zeci de filme și seriale care i-au adus notorietate, așa că acum, la 39 de ani, Murat Ünalmıș are un palmares bogat, cu roluri principale atât în seriale, cât și în filme de lung metraj.

Recent, atât Murat Ünalmıș, cât și Ibrahim Çelikkol, colegul său pe platourile de filmare ale seriei „Seddülbahir: între zidurile mării”, au fost nominalizaţi la premiile Golden City Awards, la categoria „cel mai de succes actor de dramă TV”. Murat a fost căsătorit pentru o scurtă perioadă cu actrița Birce Akalayra, partenera sa din serialul „Yer gök aşk”. De atunci, nu a mai avut nicio relaţie serioasă, care să ducă spre căsătorie, actorul fiind în acest moment singur.

Atunci când nu filmează, Murat are o mulțime de hobby-uri și a învățat singur să cânte la clarinet, după ce a luat lecții… de pe internet. Îi place foarte mult să citească și alege să rămână aproape de locurile de care se îndrăgostește. Astfel, în timp ce filma pentru un serial, s-a decis să cumpere o fermă în zona respectivă, iar cu o altă ocazie similară, a achiziționat un restaurant.

Uğur Güneș, tânărul Yilmaz care se bucură de iubirea Züleyhei, trăiește o poveste de dragoste plină de dramatism și în seria „Seddülbahir: între zidurile mării”, difuzată la TVR 1. Tânărul Hüseyin alege să se înroleze în armată atunci când patria o cere, deși încă nu avea vârsta potrivită pentru a deveni soldat, lăsându-și iubita înlăcrimată.

Născut la Ankara, în 1987, Uğur Güneș a studiat istoria şi geografia, dar a ajuns la actorie, urmând sfatul unui prieten. A urmat cursurile prestigioasei Universităţi Ankara Art Theatre, dar a luat și lecții particulare, care l-au ajutat să fie remarcat în 2011, când a obținut primul său rol important. Uğur este necăsătorit și în prezent nu este nici el într-o relaţie, după ce, la finele anului trecut, s-a despărţit de artista de muzică pop Reyhan Cansu.

Telespectatorii TVR 1 i-au putut urmări pe Murat Ünalmıș și pe Uğur Güneș în drama istorică „Seddülbahir: între zidurile mării”. Grandioasa producție ce reunește actori celebri, difuzată în premieră la Televiziunea Română, are ca subiect unul dintre cele mai dramatice momente din istoria Turciei, apărarea peninsulei Gallipoli în timpul Primului Război Mondial.

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending