CELEBRITĂȚILE CARE AU FĂCUT DIN JOCURILE DE NOROC O PASIUNE - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Cazinourile online au trecut prin numeroase transformări de la apariția lor și până în prezent. Dacă la început ele erau privite ca fiind acel colț de umbră în care se ascund firme dubioase, acum au devenit un centru de atracție pentru oameni din toată lumea și din toate clasele sociale. Asta s-a întâmplat datorită reglementărilor din domeniul jocurilor de noroc, dar și datorită inovației aduse de companiile de gambling. Pentru că lumea cazinourilor online se învârte în jurul divertismentului, există și o serie de vedete care s-au declarat captivate de acest hobby.

Mai exact, ele au ales cazinourile cu cele mai mari câștiguri, tocmai pentru a avea șanse în plus, dar și pentru a juca în siguranță.

Ben Affleck este unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, din industria cinematografiei, dar și un împătimit al jocului de Blackjack. Când nu se află pe platourile de filmare, s-ar putea afla la o masă de joc. Cu toate astea, nu este chiar un exemplu pentru ceilalți jucători, căci pentru actor jocurile de noroc au devenit o dependență, iar în unele cazinouri acesta chiar a fost interzis. Se pare că Ben Affleck s-a și luptat în trecut pentru a scăpa de această problemă și, de câțiva ani, pare că lucrurile au revenit pe făgașul normal pentru el. Potrivit unor tabloide, Affleck este fanul jocurilor de noroc online în prezent.

James Wood este un alt actor cunoscut care și-a mărturisit dragostea pentru cărțile de joc și chiar nu se sfiește să vorbească despre pasiunea lui. De altfel, a fost văzut frecvent cum vizitează cazinoul Foxwoods Resort, acolo unde a devenit client fidel. 

Wood are o slăbiciune pentru jocul de poker, dar recunoaște că nici entuziasmul pentru jocurile online nu este mai prejos.

Matt Damon se află și el printre celebritățile care au devenit pasionate de jocurile de noroc. Atracția lui față de acest domeniu a pornit de pe vremea în care se pregătea pentru rolul din “Rounders” și chiar a trebuit să își petreacă săptămâni întregi în cazinourile din Las Vegas pentru a înțelege exact cum stau lucrurile la masa de poker.

50 Cent este faimos, printre altele, pentru albumul și filmul său Get Rich or Die Tryin’- Totul pentru bani. Și iată că lucrurile nu stau cu mult diferit în realitate. Rapperul american își încearcă uneori norocul la pariurile sportive și chiar reușește să încaseze sume frumoase. În urmă cu câțiva ani, un astfel de pariu i-a adus un câștig de jumătate de milion de dolari. 50 a vorbit adesea despre dependența pe care i-au creat-o jocurile de noroc și a mărturisit că este conștient de faptul că nu poate da lovitura fatală la cazino. Se bucură în continuare, însă, de experiența jocurilor online, oferite de unele cazinouri, dar și de pariurile sportive.

La polul opus, și unele doamne vor să guste din adrenalina pe care o oferă platformele de gambling, iar Jennifer Tilly se numără printre acestea. Actrița americană este considerată o jucătoare profesionistă de poker și chiar expertă în pariurile sportive online. Mai mult decât atât, Jennifer Tilly și-a găsit sufletul pereche prin intermediul jocului de poker.

Lista actorilor pasionați de jocurile de noroc este mult mai lungă de atât și iată că, în timp ce unele vedete joacă la nivel de amator, altele ajung să câștige competiții și sume uriașe care, fie le rotunjesc veniturile, fie sunt donate în scopuri nobile.

Cert este că, indiferent de numele tău, ca jucător, esența rămâne aceeași: te afli la mâna norocului. Așa că nu paria mai mult decât îți permiți să piezi și învață din greșelile pe care le-au făcut alții înaintea ta. Fie ei și…oameni celebri.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending