Connect with us

Emisiuni

Celebrity Game Face revine la E! cu noi episoade vinerea, de la ora 23:00

Foto Credit: E! Entertainment
Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Kevin Hart și soția sa, Eniko, revin în rolurile de gazde ale emisiunii Celebrity Game Face alături de alte celebrități, vineri, 15 ianuarie, de la ora 23:00!

 

 

Perechea va ghida, pentru o seară, trei echipe formate din câte doi coechipieri celebri, prin provocări ridicole și extrem de distractive. Toată lumea participă la provocările inedite lansate de familia Hart, spre exemplu “Big Facts”, în cadrul căreia un coechipier trebuie să ghicească dacă partenerii lor au luat sau nu parte la anumite situații amuzante, “Read My Lips”, o probă în care participanţii sunt provocați să citească pe buze, dar și “Booty Shake”, în cadrul căreia aceştia trebuie să golească o cutie cu mingiuțe, folosind doar mișcările corpului.

 

La finalul serii fiecare cuplu va dona câștigul unei cauze caritabile aleasă de ei și doar echipa câștigătoare va primi trofeul Hart of a Champion – o statuetă aurie a lui Kevin Hart bebeluș!

 

Începe weekendul alături de E! cu energie pozitivă și umor oferite de Kevin Hart sub denumirea de Celebrity Game Face, vinerea, de la 23:00!

 

 

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending