Connect with us

Emisiuni

Celebrity Prank Wars, prezentată şi produsă de Kevin Hart și Nick Cannon, are premiera la E!

Kevin Hart și Nick Cannon își duc celebra lor ceartă amicală la nivelul următor, în noul concurs marca E!, Celebrity Prank Wars. Premiera pe 7 mai, de la ora 23:00.

Published

on

Foto Credit: E!
Reclame

Formatul este o confruntare totală, în care o vedetă face farse alteia și aceasta din urmă se răzbună prompt. În fiecare episod apar vedete care planifică și fac unele dintre cele mai trăsnite și mai virale farse, iar (la final) gazdele Nick Cannon și Kevin Hart aleg câștigătorul.

Vedetele încearcă mereu să impresioneze și mai mult, de aceea fiecare farsă este mai elaborată decât cea de dinaintea ei – dar toate sunt pline de răsturnări de situație, momente jenante și dezvăluiri șocante. Cu asemenea farsori în preajmă, vedetele trebuie neapărat să fie în alertă!

Printre numele celebre care apar în emisiune se numără: Anthony Anderson, Brie Bella, Nikki Bella, Lil Duval, Big E, Fantasia, Tiffany Haddish, Taraji P. Henson, Lil Jon, Kofi Kingston, Ludacris, Joel McHale, Killer Mike, Chance The Rapper, T-Pain, Robin Thicke, T.I. și Xavier Woods.

Formatul Celebrity Prank Wars Wars este produs de Hartbeat și NCredible, iar Kevin Hart, Nick Cannon, Kevin Healey, Luke Kelly-Clyne, Mike Stein, Bryan Smiley, Thai Randolph, Jeff Clanagan, Michael Goldman și Ben Sumpter sunt producători executivi.

Advertisement

Despre NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer deține unul dintre cele mai semnificative portofolii de divertisment din lume și oferă conținut de calitate și branduri de interes în peste 160 de teritorii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și regiunea Asia-Pacific. Brandurile exclusive ale companiei (UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo și DreamWorks) oferă experiențe de divertisment complete publicului din întreaga lume.

Universal+ (un serviciu hibrid, liniar și non-liniar) strânge laolaltă brandurile grupului pe platforme afiliate, oferind abonaților atât emisiuni live, cât și o varietate mare de conținut VOD relevant, inclusiv premiere locale și sezoane complete – totul într-un singur loc. În afara SUA, NBCU oferă consumatorilor și servicii ca Hayu (serviciu SVOD, dedicat formatelor de tip reality, disponibil în peste 40 de teritorii – inclusiv Marea Britanie, Canada și țări din Europa și regiunea Asia-Pacific) sau Peacock (disponibil abonaților Sky, din Marea Britanie, Germania, Austria, Italia și Elveția).

Despre NBCUniversal 

NBCUniversal este o companie media și de divertisment care se numără printre principalele companii de dezvoltare, producție și marketing din lume, în domeniul divertismentului, știrilor și informațiilor livrate unui public global. NBCUniversal deține și folosește un portofoliu valoros de posturi de știri și divertisment, o companie de producție cinematografică de top, diverse companii importante de producții televizate, un grup important de posturi TV, parcuri tematice cunoscute în întreaga lume și un serviciu de streaming de top (care include reclame). NBCUniversal aparține de Comcast Corporation.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending