Connect with us

George șochează sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare cum nu s-a mai văzut. Machiat, cu o perucă roșie și barbă albă, pe tocuri de 13 cm și cu o pereche de pantaloni extrem de scurți care îi lasă la vedere picioarele superbe, George va urca pe scena show-ului transformat în Azis, unul dintre cei mai de succes cântăreți din Bulgaria, un artist cu o sexualitate și imagine controversate. 

Apariția lui George va lăsa pe toată lumea cu gura căscată, cei mai șocați dintre toți arătându-se jurații Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

„Este pentru prima oară când, la “Te cunosc de undeva!”, se face un… travesti la travesti… Bunicii din partea mamei sunt din Bulgaria, Aziz e din Bulgaria. Bunicii din partea tatălui sunt din Grecia. Deci eu sunt un machidon greco-bulgar. Cum partea artistică am moștenit-o de la tata și cum am fost mai apropiat de familia tatălui meu, acum am ocazia să aduc un tribut strămoșilor mei din Bulgaria…”, spune George, amuzat.

Cum vor aprecia cei patru jurați spectaculoasa transformare a lui George, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”

AZIS - te cunosc de undeva, Antena 1 (2)

AZIS - te cunosc de undeva, Antena 1 (1)

George in rolul lui AZIS pe scena TE CUNOSC DE UNDEVA

azis

AZIS, (cantaret pop chalga din Bulgaria, 37 de ani) captura din videoclipul Saint Tropez

 

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. JUKAN

    27 februarie 2016 at 17:50

    HOROR MIZERII JEGURI , TE CUNOSC DE VOMIT

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending