Celentano își aduce aminte de anii tinereții, în seara aceasta, în Las Fierbinți - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Celentano se întoarce la tinerețea cu haine din jeans și muzică pop și vrea să își trăiască anii nebuni ai studenției. Îi lipsește „tinerețea pe care nu a avut-o: pe discoteci, pe studenție, pe nopți pierdute, pe băiețeală”.

Povestește cu nostalgie și lux de amănunte despre anul în care era aproape să intre la facultate, dar s-a luat cu altele și a uitat. El îi spune lui Firicel: „În capul meu este două voci și una are vocea lu’ soacră-mea”. Care este vocea ce l-a motivat pe Celentano să traiască viața de student aflăm în seara aceasta, de la 20:30, în Las Fierbinți

Giani se deghizează în bătrân și devine nenea Giani, ultima lui super idee. Plănuiește să ajungă la azil și să facă bani de pe urma bătrânilor de acolo. În plus, aranjează cu Dorel să-i plătească chirie și să se multe în locul lui cât timp este la azil. 

Robi nu mai vrea femei în viața lui, așa că a decis să facă un copil singur. Pentru a se pregăti să-l crească, exersează pe Mihăiță, o păpușă pe care o îngrijește de trei zile. Dalida se implică și ea în jocul lui și ajung să se lupte pentru bebelușul de plastic. Cine va fi învingător vedem de la ora 20:30. Noul sezon al serialului este disponibil și pe voyo.ro.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending