Connect with us

Reality Show

Cera Mihăilescu a câștigat titlul de gazdă perfectă, în show-ul Mâncare pe care, de la ACASĂ

Published

on

Foto Credit: ACASA
Reclame

Aseară s-a încheiat cea de-a doua săptămână de competiție din cadrul emisiunii Mâncare pe care. Cinci bucătari amatori s-au luptat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, atât pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”, dar și pentru premiul de 5000 de lei. Învingătoarea acestei serii a fost Cera Mihăilescu.

Designerul vestimentar Cera Mihăilescu, cea care s-a străduit să găzduiască o cină cât mai originală, a fost desemnată gazda perfectă. Aceasta a oferit tricouri personalizate concurenților, pe care a tipărit meniul serii, a servit oaspeților săi sushi lângă un pahar de vișinată, gulii și ardei umpluți cu carne tocată, iar la sfârșit i-a delectat cu ciocolată de casă cu alune sărate.

Mai mult decât atât, Cera a făcut o prezentare de modă live pentru invitații săi și le-a dăruit câte o piesă vestimentară creată special pentru fiecare dintre ei. Ideile originale de care a dat dovadă, dar și atmosfera pe care a reușit să o creeze, i-au adus un total de 70 de puncte și marele premiu.

„Noi doi am putea împărți premiul, fiindcă mi se pare că e foarte bun! Împărțim banii și mergem în lume”, a declarat creatoarea de modă într-un interviu despre Alex, concurentul de care s-a apropiat cel mai mult și pe care-l admiră pentru tot ce a făcut în show, în timp ce acesta și-a exprimat admirația pentru personalitatea ei: „Cera e Cera. Cera e modă”.

Titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” a provocat emoții puternice în sufletul câștigătoarei, care a mulțumit într-un mod simplu, dar sincer, pentru premiul acordat: „E o mare bucurie să intru în povestea asta. Nici nu știu ce să zic. Mulțumesc mult, mult!”. În plus, Cera a rămas cu un sentiment plăcut în urma experienței trăite: „Pe lângă faptul că a fost obositor, a fost tare rău de tot!”.

Nu ratați o nouă săptămână plină de surprize, intrigi, seri spectaculoase, preparate care mai de care, dar și noi concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, doar în cadrul emisiunii Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending