Cerbul de Aur 2009, transmis live in Europa - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Cerbul de Aur 2009, transmis live in Europa

Published

on

Televiziunea Romana a semnat un contract cu Balkanika Music Television, prin care festivalul Cerbul de Aur 2009 va putea fi urmarit in Albania, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia, Croatia, Muntenegru, Kosovo, Bosnia, informeaza TVR.
Balkanika Music Television este o televiziune care emite in tarile mentionate si Romania. Biroul de presa al TVR nu a facut referiri legate de valoarea contractului.

Cerbul de Aur 2009, care se va desfasura in perioada 2-7 septembrie, va fi difuzat integral pe TVR 1, TVR HD, TVR International, iar sectiunea de concurs si pe Balkanika MTV.

TVR International este receptionat in Europa, nordul Africii, Orientul Mijlociu, SUA, Canada, Australia si Noua Zeelanda.
Editia 2009 a festivalului va reuni anul acesta 25 de concurenti din 18 tari.
Vedetele internationale invitate la Brasov sunt Hot Chocolate, Steve Vai si Tiziano Ferro. Pe scena vor mai sustine recitaluri trupe si artisti romani ca Sistem, Directia 5, Vama, Holograf, Loredana.

Rusalana2

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending