Connect with us

Spectacole

Cerbul de Aur 2010 se va desfăşura în perioada 1-6 septembrie la Braşov

Published

on

Reclame

Festivalul International de Muzica Usoara „Cerbul de Aur” 2010 revine si in acest an la Brasov. Pe site-ul Televiziunii Romane au aparut primele informatii depsre realizarea festivalului din acest an!

Dupa multe asteptari si negocieri, TVR a decis: “Cerbul de Aur, anulat pentru 2010″

Festivalul va avea loc in Piata Sfatului din Brasov in perioada 1-6 semtembrie 2010!

Etapele preliminare de desfăşurare a festivalului

12 aprilie – 25 iunie – primire inscrieri

28 iunie – preselectie

30 iunie – anunt castigatori

1-8 iulie – expediere repertoriu romanesc

12 iulie – 15 august – primire negative

1 – 6 septembrie 2010 – desfasurare Festival

Festivalul Internaţional „CERBUL DE AUR”, Braşov, România

REGULAMENT – 2010

I.PREVEDERI GENERALE:

1. Festivalul Internaţional «Cerbul de Aur» este un eveniment artistic, cu frecvenţa anuală, ce cuprinde:

  • concursul internaţional de interpretare
  • recitalurile invitaţilor
  • manifestările adiacente festivalului
  • spectacol de folclor

2. Organizatorul, Societatea Română de Televiziune (SRTv), a elaborat prezentul regulament de desfăşurare a concursului si hotaraste ca în etapa finală să fie nouă concurenţi (participanţi).

3. Pentru înscrierea la concurs, candidaţii vor depune  la Registratura SRTv din strada Ing. Ermil Pangratti sau vor trimite prin poştă,  pe adresa Societatea Română de Televiziune, Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, Bucureşti, un plic închis, cu menţiunea „Pentru Cerbul de Aur”, care va conţine:

a. minimum două piese muzicale, pe suport CD Audio, MD sau DAT, însoţite de o fişă (playlist), care să conţină datele privind titularii de drepturi de autor/conexe ale căror creaţii şi interpretări se regăsesc pe suport (compozitor, textier, aranjor, producător, interpret, instrumentist, dansatori, etc) – Anexa nr. 1.
Vor fi admise în concurs numai piesele muzicale depuse sau trimise pe suport CD Audio, MD sau DAT.  In cazul in care materialele expediate pentru participarea în Festival nu vor fi selectionate, acestea  nu se returnează, ci se distrug de către SRTv,
b.   textele pieselor muzicale în cinci exemplare;
c.   5 fotografii ale interpretului , diferite, pe suport electronic – JPEG 300dpi;
d.  mapa de presă a concurentului, un videoclip sau alte filmări reprezentative ale acestuia, pe suport DVD sau BETACAM SP sau DIGIBETA sau DV CAM, sau alte materiale promoţionale care să ilustreze activitatea sa artistică;
e. formularul de înscriere completat şi semnat de către titularii drepturilor de autor şi drepturilor conexe, prin care aceştia sunt de acord cu participarea în Festival şi cu prevederile Regulamentului Festivalului (Anexa nr. 2);
f. autorizarea/cesiunea (Anexa nr. 3), prin care titularul(ii) drepturilor de autor şi conexe garantează deţinerea şi cesionează exclusiv către Televiziunea Română, drepturile patrimoniale de autor şi drepturile conexe aferente pieselor muzicale, pentru fixare, adaptare audiovizuală, radiodifuzare (inclus în Festival, în direct şi/sau înregistrat), retransmitere, comunicare publică, inclusiv prin punerea la dispoziţia publicului (Internet, telefonie mobilă, video streaming, etc.), reproducere (inclus în Festival) şi distribuire, pe teritoriul României şi cel Internaţional, pe o perioadă şi pentru un număr nelimitat de utilizări, prin orice modalitate cunoscuta si/sau care se va dezvolta ulterior.

4. Concursul va avea trei etape: Preselecţie, Semifinale şi Finala.

5. Premiile concursului sunt următoarele:

  • Trofeul CERBUL DE AUR  – 10.000 € – premiu în bani + trofeu + diplomă
  • Trofeul CERBUL DE ARGINT –  7.000 € – premiu în bani + trofeu + diplomă
  • Trofeul CERBUL DE BRONZ – 5.000 € – premiu în bani + trofeu + diplomă
  • Premiul  Special al Juriului – 3.000 € – premiu în bani + plachetă + diplomă
  • Premiul Publicului – 3.000 €– premiu în bani + plachetă + diplomă

6. Prin inscrierea la concurs, Concurentul declara pe proprie raspundere ca a citit, a inteles, este de acord si isi asuma integral termenii si conditiile de participare stipulate in prezentul Regulament.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending