Cerbul de aur, argint si bronz; trofeele festivalului - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Cerbul de aur, argint si bronz; trofeele festivalului

Published

on

Pentru prima dată după 1989, încercând să reînvie tradiţia Festivalului Cerbul de Aur din anii săi de început, la ediţia 2009 a concursului, Televiziunea Română va acorda trei mari trofee: Cerbul de Aur, Cerbul de Argint şi Cerbul de Bronz. Ocupanţii primelor trei locuri vor primi fiecare câte un trofeu. TROFEUL FESTIVAULUI

Cu o greutate de aproximativ două kilograme şi o înălţime de 32 de cm, fiecare trofeu a fost realizat de artistul plastic Ionel Iştoc, din bronz aurit, respectiv argintat şi bronz simplu. Pe lângă cele trei trofee, TVR va mai acorda Premiul Special al Juriului şi Premiul Publicului, ce constau în plachete aurite, dar şi un premiu de excelenţă pentru întreaga activitate decernat cunoscutului chitarist Steve Vai, care va concerta la Cerbul de Aur, în data de 6 septembrie 2009.

Artistul plastic Ionel Iştoc este Membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România şi, din 2007, doctorand al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism ,,Ion Mincu”. Ionel Iştoc este câştigătorul concursului naţional organizat în 2004, de TVR şi Uniunea Artiştilor Plastici, pentru realizarea trofeului Festivalului şi Concursului Internaţional Cerbul de Aur.

Ediţia 2009 a Festivalului şi Concursului Internaţional Cerbul de Aur care se va desfăşura, în perioada 2-7 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, va reuni anul acesta 25 de concurenţi din 18 ţări. Spectacolul tv realizat în afara concursului reprezintă o impresionantă incursiune în istoria muzicii moderne.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending