Cerbul de Aur Junior, la TVR 3 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Cerbul de Aur Junior, la TVR 3

Published

on

În pragul desfăşurarii FestivaluluiCerbul de Aur de la Braşov, TVR 3 aduce în atenţia telespectatorilor Festivalul de Muzică Pop pentru Copii, Cerbul de Aur Junior. Acesta se va desfăşura în perioada 6-9 august 2009 la Piatra Neamţ.54754

Cei 67 de concurenţi vor evolua pe grupe de interpretare: grupa I (5-7 ani), grupa a II-a (8-10 ani), grupa a III-a (11-13 ani), grupa a IV-a (14-17 ani), grupuri vocale mici şi grupuri vocale mari. Premierea va avea loc în data de 9 august.

Copii înscrişi în competiţie vor avea parte de un concurs Miss şi Mister Festival şi de o petrecere în jurul unui foc de tabără, care va avea loc după ultima seară de concurs. Special pentru acest eveniment a fost amenajat Ştrandul Municipal din Piatra Neamţ.

Selecţia concurenţilor a fost făcută în perioada februarie – aprilie 2009, în urma preselecţiilor zonale din 13 oraşe ale României şi a semifinalei desfăşurate la Bucureşti. În concurs sunt înscrişi şi 3 copii din Republica Moldova.

Pe scena festivalului vor susţine recitaluri: D&D, Alexandra Ruge, Alina Eramia, Andreea Cernica, Sophia, Ştefan Atargovitoaie şi Mihai Trăistariu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending