Cerbul de aur 2009: Lider de audienta din prima zi de festival ! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Cerbul de aur 2009: Lider de audienta din prima zi de festival !

Published

on

Festivalul Cerbul de Aur a început în forţă. Prima seară a Concursului din cadrul festivalului a adus TVR 1 în poziţia de lider, conform datelor furnizate de GfK România şi prelucrate de Colectivul Analiză şi Cercetare al TVR (copyright: ARMA).

Prima parte a competiţiei, transmisă în direct de TVR 1, în intervalul orar 21:40-22:24, a poziţionat principalul post al Televiziunii Române pe primul loc.
În intervalul amintit, artiştii care ţintesc trofeul Cerbului au fost urmăriţi, în medie, la nivel naţional, de 865.000 de telespectatori, reprezentând un rating mediu de 4,3% şi o cotă de piaţă medie de 11,1%. La nivel urban, prima parte a Concursului Cerbul de Aur din 2 septembrie a avut un rating mediu de 4,7% (536 mii telespectatori) şi un share mediu de 12,2%.

Partea a doua, difuzată în intervalul 22:44-23:29, a înregistrat, la nivel naţional, un rating de 2,9% (584 mii de telespectatori) şi o cotă de piaţă de 10,3%, iar la nivel urban, un rating mediu de 3,4% (393 mii de telespectatori) şi un share mediu de 11,5%.

Minutul cel mai urmărit al primei seri de concurs a fost 22:02, când, la nivel naţional, peste 1 milion de telespectatori se uitau pe TVR 1 (rating 5,2%, share 13,4%).

Cerbul de Aur continuă până luni, 7 septembrie şi este transmis de TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, iar secţiunea concurs şi de Balkanika TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending