Connect with us

Life Style

CERCETARE. Concertele Holograf, cele mai dorite evenimente de catre romani!

Published

on

Daca romanii ar avea la dispozitie un buget nelimitat si daca ar lua decizia de cumparare exclusiv in baza criteriului calitatii, atunci ei ar merge la concertele Holograf, U2 sau Lady Gaga si la meciuri de fotbal cu FC Barcelona, ar folosi notebook-uri de la Apple, si-ar cumpara telefon Samsung si ar folosi serviciile companiei de telefonie mobila Orange.

Acestia ar purta haine de la Adidas si ar manca ciocolata de la Kandia. In opinia cetatenilor romani care au participat la studiu, Messi este cel mai bun fotbalist din lume, iar Simona Halep – cel mai bun sportiv roman.

Cercetarea, realizata in luna martie a acestui an de casa elvetiana Icertias, si-a dorit sa dezvaluie felul in care romanii percep calitatea si ce branduri sau persoane considera ca sunt cele mai reprezentative din acest punct de vedere. Romanii au fost intrebati ce ar cumpara si ce ar folosi daca banii nu ar fi deloc o problema, si daca ar lua in considerare numai si numai calitatea pentru a decide cumpararea si consumul.

In categoria “Cel mai bun grup de muzica romanesc, majoritatea romanilor  participanti la cercetarea au mentionat Holograf, in timp ce Andra a fost castigatoarea absoluta desemnata de respondenti la categoria “cel mai bun cantaret din Romania”.

Suntem placut surprinsi de rezultatul acestui studiu si ne bucura faptul ca romanii ne percep ca pe un brand de calitate, ca munca noastra de peste 40 de ani este recunoscuta si apreciata”, a spus Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending