Connect with us

Spectacole

Decernarea Globurilor de Aur, live pe site-ul HBO Romania

Published

on

Reclame

HBO Romania va oferă posibilitatea de a urmari pe site-ul www.hbo.ro/live stiri în direct despre fiecare moment al prestigiosului eveniment Globurile de Aur, luni, 17 ianuarie, ora 3 dimineata.

Globurile de Aur reprezinta, alaturi de Premiile Emmy si Premiile Oscar, unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei de film si televiziune, o adevarata avanpremieră a ceea ce se va intampla la Oscar.

Anul acesta filmele si serialele originale HBO, printre care se numara şi Boardwalk Empire/Imperiul din Atlantic City si Temple Grandin, au obtinut nu mai putin de 10 nominalizari la cea de-a 68-a editie a Galei Globurile de Aur – mai multe decat orice alta televiziune.

Începand de duminica, 16 ianuarie, pe site-ul www.hbo.ro/live veti putea citi mai multe detalii despre istoricul Galei, despre vedete si filme, veti putea verifica lista de nominalizari, veti putea vota si comenta pe Facebook şi Twitter.

In timpul ceremoniei vom transmite pe site stiri in direct despre fiecare moment important al Galei, luni, 17 ianuarie, ora 3 dimineata.

Foto credit: goldenglobe.org

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending