Ceremonia de investire în funcţie a lui Trump, relatată în ediţiile speciale ale Ştirilor TVR - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Ceremonia de investire în funcţie a lui Trump, relatată în ediţiile speciale ale Ştirilor TVR

Published

on

Jurnalistul Ştirilor TVR, Mihai Melinescu este trimisul special al Televiziunii Române în Statele Unite, pentru a relata despre ceremonia de învestire a celui de-al 45-lea preşedinte american. Din 18 ianuarie, românii văd la TVR reportaje în exclusivitate şi intervenţii în direct de la Washington.

 

Pe 20 ianuarie, cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii depune jurământul în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Washington, pe treptele celebrei clădiri a Capitoliului. Televiziunea Română va relata pe larg acest eveniment. Din Capitala Statelor Unite, trimisul special al Ştirilor TVR Mihai Melinescu va urmări pas cu pas ceremonia şi va sta de vorbă cu personalităţi ale politicii americane.

 

Începând din 18 ianuarie, telespectatorii TVR vor putea urmări, în toate programele informative, reportaje în exclusivitate şi intervenţii ale echipei Ştirilor TVR de la Washington, cu privire la pregătirile pentru învestitură, atmosfera de dinaintea evenimentului, programul manifestărilor, opiniile oficialilor, dar şi ale americanilor de rând. Iar pe 20 ianuarie, depunerea jurământului va putea fi văzută în direct, de la ora 18.30, la TVR 1.

 

„Încă nu ştim sigur ce linie vor urma Statele Unite faţă de România, pentru simplul fapt că Trump, în campania electorală, nu a vorbit de viziunea sa faţă de politica externă. Sunt puţine cazuri, însă, în care un regim schimbă dramatic o traiectorie de politică externă. Pentru că, până la urmă, trebuie urmărit interesul naţional. Noi avem un parteneriat strategic cu Statele Unite, nu cu un fost preşedinte sau o fostă administraţie”, anticipează trimisul TVR în SUA.

 

La fel ca în cazul scrutinului american din 8 noiembrie, când TVR a oferit un maraton de transmisiuni şi dezbateri în „Noaptea americană”, şi pe 20 ianuarie, când preşedintele ales Donald Trump devine oficial preşedintele Statelor Unite ale Americii, telespectatorii TVR 1 vor fi conectaţi la atmosfera de peste Ocean în momentele în care se scrie istorie. „America 45. Trump la Casa Albă” este titlul ce reuneşte o ediţie Perfect Imperfect, cu Emma Zeicescu, ce va putea fi urmărită în direct de la ora 18.00, şi o Ediţie specială a Ştirilor TVR, moderată de Claudiu Lucaci, cu începere de la ora 21.00 şi cu o durată de două ore.

Advertisement

 

Foto Credit: TVR

 

BILANŢ PRO TV 2016: Cele mai multe recorduri în audienţă în ultimii 14 ani! Ce producţii au obţinut cele mai mari cifre?

VIDEO Un nou reality show Revenge Body with Khloé Kardashian, în premiera la E!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending