Connect with us

Life Style

Cerere în căsătorie, în direct, la Radio 21: Gabriela a fost cerută de soție în Piața Unirii!

Avatar

Published

on

O sărbătorită a zilei pe nume Gabriela a fost cerută în căsătorie, live, la Radio 21, în Piața Unirii. Cei patru matinali de la PatruLA 21 – Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando – au fost, în această dimineață, în Piața Unirii și au sărbătorit în stradă Sfinții Mihail și Gavriil. Toți ascultătorii de Radio 21 care au fost în Piața Unirii și care își sărbătoresc, azi, ziua numelui au primit kit-uri de petrecere din partea matinalilor.

De ziua lor, Vlad Mihai Craioveanu și Mihai Orlando le-au oferit cadouri Mihaelelor, Mihailor, Gabrielilor și Gabrielelor din Piața Unirii și au împărțit covrigi calzi bucureștenilor.

Doi dintre ascultătorii de Radio 21 au făcut însă mai mult decât să își sărbătorească ziua numelui: au decis să se căsătorească. Gabriela a fost cerută în căsătorie de prietenul ei, în stradă, live, la Radio 21!

„Domne’, cum s-au aliniat planetele! Casă de piatră, însurățeilor! Sper să faceți mulți Mihai și Mihaele, să ne răspândim și să cucerim Gabrielele și Gabrielii!”, a spus Vlad Craioveanu.

PatruLA 21 cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude în fiecare dimineață, la Radio 21, de luni până vineri, între 06:30 și 10:00.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending