Connect with us

Campanie TV

Cerere inedită pe platforma campaniei Ajut eu! asearã la Antena 1

Published

on

Reclame

Dorinţele se împlinesc atunci când oameni buni se strâng laolaltã, iar asta o demonstreazã în fiecare zi campania Ajut eu!, demarată de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuată de către telespectatori. S-a întâmplat şi asearã, când Sandra Stoicescu a prezentat în cadrul seriei zilnice Ajut eu! de la Antena 1 povestea a doi tineri din Suceava. Luciana şi Ciprian au înscris pe site-ul campaniei o dorinţã ineditã: un bebeluş.

“Când am început această campanie, de ziua Antenei 1, pe 29 noiembrie, vă spuneam că dorinţa mea a fost îndeplinită pentru că există Sara”, a povestit emoţionatã Sandra, pentru ca mai apoi să prezinte povestea lor. După ce în urmã cu trei ani Luciana a pierdut o sarcinã la şapte sãptãmâni, în urma unui avort spontan, speranţa cã vor avea un copil s-a diminuat pe zi ce trece. Zeci de analize, investigaţii costisitoare şi dureroase, speranţe amestecate cu vesti proaste, verdicte rostite sec, toate acestea i-au făcut să îsi vadã dorinţa cât mai greu de îndeplinit. Pânã acum, niciun medic nu a putut sã le spuna foarte clar dacã ei ar putea sau nu sã devinã pãrinti, iar ãsta e lucrul ce îi macinã cel mai tare. Luciana şi Ciprian au fãcut apel la campania Ajut eu!, în speranţa cã vor reuşi sã ajungã la un medic specialist din Bucuresti, care sã le ofere nişte rãspunsuri.

Conf. Dr. Doru Herghelegiu, unul dintre cei mai buni medici ginecologi din tarã, asa cum l-a prezentat Sandra asearã a acceptat invitatia acesteia şi a preluat cazul Lucianei si Ciprian, redându-le speranta cã îşi vor putea ţine curând copilul în braţe. “E un cuplu tânãr, conteazã foarte mult, deci şansele de a obţine o sarcinã sunt foarte mari, chiar dacã pânã acum, în cei trei ani nu aţi reusit sã aveţi un copil.

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmãri cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţã. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending