Connect with us

ALL MEDIA

Cererea de intrare in insolventa a Editurii Evenimentul si Capital a fost aprobata de Tribunalul Bucuresti

Redactia Radar de Media

Published

on

Tribunalul Bucureşti a admis cererea Editurii Evenimentul şi Capital SRL, care editează cotidianul Evenimentul zilei şi săptămânalul Capital, de a intra in insolventa.

În data de 26 februarie, Tribunalul Bucureşti a admis cererea introductivă formulată de debitor şi a deschis procedura generală a insolvenţei.

Instanţa a desemnat provizoriu, până la prima adunarea a creditorilor, administrator judiciar pe Georgescu, Dănilă şi Asociaţii, cu o retribuţie lunară de 2.000 de lei, exclusiv TVA, din averea debitoarei.

Potrivit aceleiaşi decizii, administratorul judiciar va notifica: creditorii, debitoarea, acţionarii/ asociaţii şi ORC – Bucureşti şi va cuprinde: 1. termenul limită de depunere a cererii de admitere a creanţelor la 26.04.2014; 2. termenul de verificare a creanţelor, întocmire, afişare şi comunicare a tabelului preliminar la 26.05.2014; 3. termenul de definitivare a tabelului creanţelor la 26.06.2014, locul şi data, ora primei şedinte a adunării generale a creditorilor.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending